'Persafbeeldingen Huawei P8 en Huawei P8 Lite lekken uit'

De eerste twee persafbeeldingen van Huawei’s nieuwe paradepaardje zijn uitgelekt. De Huawei P8 en de P8 Lite worden opgetrokken uit aluminium en krijgen een dun design.

De twee onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig van het Italiaanse blog HDblog. De persafbeeldingen laten de twee nieuwe paradepaardjes van Huawei zien. De twee smartphones zullen volgende week in London worden aangekondigd door Huawei. De Huawei P8 zal een kleiner broertje krijgen in de vorm van de Huawei P8 Lite. Ook de specificaties van beide smartphones is zo goed als bekend.

Volgens de bron zal de Huawei P8 een 5.2-inch scherm mee gaan krijgen met een Full HD-resolutie. Daarnaast zal Huawei’s eigen Kirin 930-processor in de P8 draaien. Ook zal er 3GB aan ram en 32GB interngeheugen aanwezig zijn in de smartphone. Het geheugen kan uitgebreid worden met een micro-SD kaart, iets wat bij de Galaxy S6 van Samsung niet kan. De batterij zal 2520 mAh groot worden. De camera zal vermoedelijk 13-megapixels zijn in de Huawei P8.

De Huawei P8 Lite is volgens de bron het kleinere broertje met mindere specs dan de P8. Deze smartphone krijgt een 5-inch scherm mee met een 720p-resolutie. In deze variant zal een Kirin 620-processor aanwezig zijn die zijn werk op 1.2GHz gaat doen. De P8 Lite krijgt 2GB aan ram mee en 16GB interngeheugen. De batterij zal 2000 mAh groot zijn en de camera zal 5-megapixels sterk zijn.

Beide smartphones zullen volgende week bekend gemaakt worden in London. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Huawei P8 
Huawei P8 Lite 
USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters