Persafbeeldingen nieuwe HTC Desire 2, HTC Wildfire 2 en twee Facebook telefoons lekken uit

In totaal zullen er morgen vier nieuwe HTC Android-smartphones worden geïntroduceerd. Het gaat hier om de HTC Desire 2, HTC Wildfire 2 en twee Facebook-telefoons met de namen HTC Icon en HTC Snap 2. Vandaag zijn de eerste persafbeeldingen uitgelekt.

HTC Sage uitgelekte afbeelding

De HTC Desire 2 aka HTC Saga is duidelijk de opvolger van de succesvolle Desire 2. Beide toestellen hebben een gelijkwaardig uiterlijk en de marktpositionering zal ook overeenkomen. De Android-smartphone wordt uitgerust met een single-core processor, meer RAM-geheugen dan zijn voorganger en een verbeterde camera. Ook zal het toestel de nieuwste versie HTC Sense (versie 3.0) krijgen.

De tweede mobiele telefoon die HTC morgenochtend lanceert, is een mid-range smartphone met de naam; HTC Wildfire 2. De opvolger van de Wildfire heeft een herkenbaar uiterlijk. De Wildfire 2 aka Marvel heeft een 3.2 inch 480 x 320 pixels HVGA aanraakscherm, een single-core Qualcomm Snapdragon chipset met een kloksnelheid van 1Ghz of 800MHz en 512MB aan intern RAM-geheugen. Naar alle waarschijnlijkheid is Android 2.3 het aanwezige besturingssysteem.

HTC Saga uitgelekte afbeelding

 

HTC Marvel uitgelekte afbeelding

 

HTC Marvel uitgelekte afbeelding

 

De meest opvallende nieuwe telgen in de HTC-familie zijn twee Android-smartphones gericht op Facebook-gebruikers. De exacte namen van beide toestellen zijn tot op heden onbekend gebleven. Geruchten melden dat het linkertoestel de naam HTC Icon gaat krijgen en het rechtertoestel logischerwijs; de HTC Snap 2. HTC en Facebook hebben de ontwikkeling van beide modellen geruime tijd ontkend, toch zijn er nu twee persafbeeldingen uitgelekt.

Opvallend is dat beide Android-smartphones een fysieke Facebook-knop hebben. Ook lijken Facebook-berichten geïntegreerd te zijn in de HTC Sense UI clock widget. Net zoals de Desire 2 verwachten we dat beide toestellen met de nieuwste versie van HTC Sense zijn uitgerust.

De Facebook-gebruikers kunnen dus uit twee verschillende telefoons kiezen. Aan de ene kant een full-touch smartphone en aan de andere kant een toestel met een liggend scherm en een volwaardig qwertytoetsenbord.

Houd All About Phones morgenochtend in de gaten voor de volledige persinformatie van de gloednieuwe HTC line-up. HTC zal rond tien uur de toestellen aan de wereldpers tonen.

HTC Icon uitgelekte afbeelding

 

HTC Snap 2 uitgelekte afbeelding

 

Bron: PocketNow.com

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters