Persfoto All New HTC One gelekt

De twee camera’s aan de achterkant van HTC’s nieuwe vlaggenschip zijn definitief. @evleaks heeft een uitgelekte foto van de All New HTC One, zoals het toestel gaat heten, op zijn Twitter-account gepubliceerd.

De geruchten die de afgelopen weken de kop opstaken blijken grotendeels te kloppen. De nieuwe HTC krijgt zoals gezegd inderdaad twee camera’s aan de achterkant, wat waarschijnlijk er voor moet zorgen dat je foto’s achteraf nog kunt scherp stellen. Ook zitten er dual-LED op de achterkant, wat voor realistischer gekleurde foto’s moet zorgen.

De navigatieknoppen van Android zijn in de nieuwe HTC soft- en niet hardwarematig. Ze kunnen dus ook qua indeling aangepast worden. Duidelijk is ook geworden dat het toestel de marketingnaam “All new HTC One” mee zal gaan krijgen, zo is te lezen op het Twitter-account van @Evleaks. HTC heeft een persconferentie gepland op 25 maart. De fabrikant zal daar vermoedelijk de All New HTC One gaan aankondigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Nick.C -

  Denk toch dat de HTC One mijn (voorlopig) laatste HTC is. Heb de Desire, Sensation, One X en nu de One gehad. Ben er tevreden mee maar nagenoeg het zelfde design als de huidige dan houdt het bij mij toch wel op.

  1. bartvuijk -

   Ooit hadden we 'The new iPad.'' Er is nooit een ''nog nieuwere iPad'' gekomen. Maar gewoon een iPad 4. Nu ''the all new HTC One.'' Net als Apple zal HTC volgend jaar wel wat anders moeten verzinnen want zo'n truc gaat maar één keer goed.

   Maar de naam daargelaten, mooi apparaat. Dit belooft wat.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters