Persfoto All New HTC One gelekt

De twee camera’s aan de achterkant van HTC’s nieuwe vlaggenschip zijn definitief. @evleaks heeft een uitgelekte foto van de All New HTC One, zoals het toestel gaat heten, op zijn Twitter-account gepubliceerd.

De geruchten die de afgelopen weken de kop opstaken blijken grotendeels te kloppen. De nieuwe HTC krijgt zoals gezegd inderdaad twee camera’s aan de achterkant, wat waarschijnlijk er voor moet zorgen dat je foto’s achteraf nog kunt scherp stellen. Ook zitten er dual-LED op de achterkant, wat voor realistischer gekleurde foto’s moet zorgen.

De navigatieknoppen van Android zijn in de nieuwe HTC soft- en niet hardwarematig. Ze kunnen dus ook qua indeling aangepast worden. Duidelijk is ook geworden dat het toestel de marketingnaam “All new HTC One” mee zal gaan krijgen, zo is te lezen op het Twitter-account van @Evleaks. HTC heeft een persconferentie gepland op 25 maart. De fabrikant zal daar vermoedelijk de All New HTC One gaan aankondigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Nick.C -

  Denk toch dat de HTC One mijn (voorlopig) laatste HTC is. Heb de Desire, Sensation, One X en nu de One gehad. Ben er tevreden mee maar nagenoeg het zelfde design als de huidige dan houdt het bij mij toch wel op.

  1. bartvuijk -

   Ooit hadden we 'The new iPad.'' Er is nooit een ''nog nieuwere iPad'' gekomen. Maar gewoon een iPad 4. Nu ''the all new HTC One.'' Net als Apple zal HTC volgend jaar wel wat anders moeten verzinnen want zo'n truc gaat maar één keer goed.

   Maar de naam daargelaten, mooi apparaat. Dit belooft wat.

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters