“Persfoto en specificaties Sony Ericsson Xperia Duo lekken uit”, hoogstwaarschijnlijk nep

Twee afzonderlijke bronnen beweren zowel specificaties als een persfoto van de Xperia Duo in handen gekregen te hebben. Het toestel zal volgens de bronnen gaan beschikken over een 1.4Ghz dualcore-processor en moet nog dit jaar uitkomen.

Volgens de website Digitech zal de Xperia Duo gaan beschikken over een 4.5-inch touchscreen met de Mobile Bravia Engine erin die we ook kennen van de Xperia Arc. Verder zal deze eerste dualcore-smartphone van Sony Ericsson uiteraard ook een krachtige processor gaan krijgen, waarschijnlijk van Qualcomm met rugnummer MSM8260 en anders een ST-Ericsson-processor met rugnummer U8500 of A9500. Beide processors lopen op 1.4Ghz en zouden erg snel zijn, met namen de core van ST-Ericsson zou indrukwekkende prestaties kennen.

De website weet ook te vermelden dat het toestel een 12-megapixelcamera krijgt die uiteraard in 1080p video’s zal kunnen opnemen. Verder weet de bron te melden dat er 1.5GB aan Ram in het toestel zit, 8GB intern geheugen en een 2500 mAh grote batterij. De bron sluit af door te melden dat het toestel in september bekend gemaakt wordt door Sony Ericsson.

Tot slot heeft het betrouwbare forum van ST168 een foto gelekt van het toestel. Volgens de bron is de render gemaakt door Sony Ericsson zelf, ook al lijkt de kans daarop erg klein. Uit betrouwbare bron heeft All About Phones vernomen dat de Xperia Duo niet bestaat en alle informatie die tot nog toe naar buiten is gekomen nep is.

Sony Ericsson Xperia Duo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Danijel -

   Die hebben we nog even aangepast. Desondanks hebben we de titel wel tussen aanhalingstekens staan en in de rubriek geruchten, dat zou genoeg moeten zijn 🙂

 1. bjveen -

  Dit plaatje is inderdaad niet echt. De ouder modellen (neo, arc en play) hebben nog de drie fysieke toetsen onder het scherm. De nieuwe toestellen (ray, mini) hebben het boogje met twee touchscreen toetsen.

 2. Tulling -

  Opzich indrukwekkende specs voor huidige maatstaven, maar als SE deze pas in september aankondigt, dan ligt die, SE kennende, niet voor januari 2012 in de winkel (ja, ok, er wordt gezegd 'dit jaar nog', maar het blijft SE, dus dat zal 31 december zijn). En dan zal de concurrentie (met name HTC en Samsung) al vergelijkbaar materiaal hebben uitgebracht.

  Nja, mooi toestel, heb jaren SE gehad, maar sinds dit jaar overgestapt naar HTC. Mis de fotokwaliteit van SE, maar voor de rest tevreden over m'n Desire Z. Een SE-toestel zoals hierboven, maar met fysiek qwerty-toetsenbord, dan ga ik weer terug naar SE:)

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters