“Persfoto en specificaties Sony Ericsson Xperia Duo lekken uit”, hoogstwaarschijnlijk nep

Twee afzonderlijke bronnen beweren zowel specificaties als een persfoto van de Xperia Duo in handen gekregen te hebben. Het toestel zal volgens de bronnen gaan beschikken over een 1.4Ghz dualcore-processor en moet nog dit jaar uitkomen.

Volgens de website Digitech zal de Xperia Duo gaan beschikken over een 4.5-inch touchscreen met de Mobile Bravia Engine erin die we ook kennen van de Xperia Arc. Verder zal deze eerste dualcore-smartphone van Sony Ericsson uiteraard ook een krachtige processor gaan krijgen, waarschijnlijk van Qualcomm met rugnummer MSM8260 en anders een ST-Ericsson-processor met rugnummer U8500 of A9500. Beide processors lopen op 1.4Ghz en zouden erg snel zijn, met namen de core van ST-Ericsson zou indrukwekkende prestaties kennen.

De website weet ook te vermelden dat het toestel een 12-megapixelcamera krijgt die uiteraard in 1080p video’s zal kunnen opnemen. Verder weet de bron te melden dat er 1.5GB aan Ram in het toestel zit, 8GB intern geheugen en een 2500 mAh grote batterij. De bron sluit af door te melden dat het toestel in september bekend gemaakt wordt door Sony Ericsson.

Tot slot heeft het betrouwbare forum van ST168 een foto gelekt van het toestel. Volgens de bron is de render gemaakt door Sony Ericsson zelf, ook al lijkt de kans daarop erg klein. Uit betrouwbare bron heeft All About Phones vernomen dat de Xperia Duo niet bestaat en alle informatie die tot nog toe naar buiten is gekomen nep is.

Sony Ericsson Xperia Duo

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters