Persfoto Nokia N900 'Rover' komt uit

De Nokia N900 ‘Rover’ is inmiddels al veelvuldig uitgelekt maar nu is ook de eerste persfoto van het toestel naar buiten gekomen. De officiële aankondiging van het toestel volgt volgende week woensdag.

Nokia N900 Rover

Gisteren is een foto naar buiten gekomen van de nieuwe smartphone van Nokia, de N900 Rover. Het toestel is inmiddels al veelvuldig uitgelekt en alle gegevens van deze nieuwe smartphone liggen al op straat. De nieuwe render van het toestel laat niets zien wat nog niet bekend was, maar geeft wel meer een beeld van het toestel doordat het hier om een persfoto gaat die met de computer gemaakt is. De foto laat daarnaast de interface van Maemo 5 zien. Dit nieuwe OS van Nokia zal voortaan op de high-end telefoons van de producent prijken, Symbian wordt vanaf nu gedegradeerd voor de mid-range telefoons.

De N900, ontwikkeld onder de naam RX-51, zal gaan beschikken over Maemo 5 met 32GB intern geheugen. Het toestel zal daarnaast een 5-megapixelcamera krijgen. De N900 zal volgende week woensdag tijdens Nokia World aangekondigd worden, aldus bronnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. skynet -

    Het ziet er nu veel beter uit dan de foto's die we eerder zagen.maar het meest interesante hier is OS Maemo 5.niet te vergeten die 32gb geheugen.die screen shots die we te zien kregen zien er nice uit! het is maar afwachten als het even succesvol gaat worden als de S60.maar over de design gesproken zijn alle slide sidding phones v nokia het zelfde.met wat veranderingen in het toetsenbord en de camera cover al dan niet weg gelaten of gezet! neem de xpress music en al die ander telefoons als vb(5230)? steeds weer het zelfde!! het lijkt erop als of men zich alleen richt op het OS van die telefoons dan het design! en dat geldt ook voor samsung.wat voor nut heeft het als alle mobiels op elkaar lijken maar die ene heeft een prijs verschil van €300.

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters