Persfoto Nokia N900 'Rover' komt uit

De Nokia N900 ‘Rover’ is inmiddels al veelvuldig uitgelekt maar nu is ook de eerste persfoto van het toestel naar buiten gekomen. De officiĆ«le aankondiging van het toestel volgt volgende week woensdag.

Nokia N900 Rover

Gisteren is een foto naar buiten gekomen van de nieuwe smartphone van Nokia, de N900 Rover. Het toestel is inmiddels al veelvuldig uitgelekt en alle gegevens van deze nieuwe smartphone liggen al op straat. De nieuwe render van het toestel laat niets zien wat nog niet bekend was, maar geeft wel meer een beeld van het toestel doordat het hier om een persfoto gaat die met de computer gemaakt is. De foto laat daarnaast de interface van Maemo 5 zien. Dit nieuwe OS van Nokia zal voortaan op de high-end telefoons van de producent prijken, Symbian wordt vanaf nu gedegradeerd voor de mid-range telefoons.

De N900, ontwikkeld onder de naam RX-51, zal gaan beschikken over Maemo 5 met 32GB intern geheugen. Het toestel zal daarnaast een 5-megapixelcamera krijgen. De N900 zal volgende week woensdag tijdens Nokia World aangekondigd worden, aldus bronnen.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters