'Persfoto Samsung Galaxy Note II komt uit'

GSM Arena heeft een foto gepubliceerd van de aanstaande Samsung Galaxy Note II. Het toestel lijkt verdacht veel op een Samsung Galaxy S III qua vormgeving.

Samsung Galaxy Note II

De foto is via een anonieme tipgever aan GSM Arena gegeven. Samsung lijkt ervoor gekozen te hebben om de Galaxy Note II qua vormgeving af te leiden van de Samsung Galaxy S III. Zo komt de menu-knop exact overeen en ook de overige twee Android-knoppen zijn weer terug te vinden op het toestel. Aan de bovenkant vinden we de twee sensoren die aan de andere kant van het toestel geplaatst zijn, daar waar ze bij de S3 allemaal rechts bij de front-camera zitten.

Het toestel heeft haar volume-toets tevens aan de rechterkant zitten. De telefoon moet volgens geruchten een 5.5-inch HD-scherm mee gaan krijgen. De resolutie moet net als bij zijn voorganger 1280×800 pixels gaan worden, al heeft Samsung wel getest met een Full HD-resolutie, aldus de bron. Maar dit bleek te negatieve gevolgen voor de batterij te hebben waardoor ze alsnog voor een 720p resolutie gekozen hebben.

Het toestel zal voorzien zijn van de zelfde hardware als de Galaxy S III. Zo zal de quadcore Exynos-procssor in het toestel te vinden zijn die we van de S3 kennen, en ook de 8-megapixelcamera zal in deze nieuwe Note II terug te vinden zijn. De telefoon zal eerst op Android 4.0 gaan draaien en niet veel later over Android 4.1 gaan beschikken, aldus de bron.

Samsung zal de Galaxy Note II om 29 augustus bekend gaan maken in Berlijn. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters