'Persfoto Samsung Galaxy Note II komt uit'

GSM Arena heeft een foto gepubliceerd van de aanstaande Samsung Galaxy Note II. Het toestel lijkt verdacht veel op een Samsung Galaxy S III qua vormgeving.

Samsung Galaxy Note II

De foto is via een anonieme tipgever aan GSM Arena gegeven. Samsung lijkt ervoor gekozen te hebben om de Galaxy Note II qua vormgeving af te leiden van de Samsung Galaxy S III. Zo komt de menu-knop exact overeen en ook de overige twee Android-knoppen zijn weer terug te vinden op het toestel. Aan de bovenkant vinden we de twee sensoren die aan de andere kant van het toestel geplaatst zijn, daar waar ze bij de S3 allemaal rechts bij de front-camera zitten.

Het toestel heeft haar volume-toets tevens aan de rechterkant zitten. De telefoon moet volgens geruchten een 5.5-inch HD-scherm mee gaan krijgen. De resolutie moet net als bij zijn voorganger 1280×800 pixels gaan worden, al heeft Samsung wel getest met een Full HD-resolutie, aldus de bron. Maar dit bleek te negatieve gevolgen voor de batterij te hebben waardoor ze alsnog voor een 720p resolutie gekozen hebben.

Het toestel zal voorzien zijn van de zelfde hardware als de Galaxy S III. Zo zal de quadcore Exynos-procssor in het toestel te vinden zijn die we van de S3 kennen, en ook de 8-megapixelcamera zal in deze nieuwe Note II terug te vinden zijn. De telefoon zal eerst op Android 4.0 gaan draaien en niet veel later over Android 4.1 gaan beschikken, aldus de bron.

Samsung zal de Galaxy Note II om 29 augustus bekend gaan maken in Berlijn. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. xkabeltje -

    Ik vind het jammer dat ze de bezels niet kleiner hebben kunnen maken, ik ben benieuwd of de Note II nu veel groter zal zijn dan de SIII… Desondanks zou ik deze telefoon wel willen.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters