Persfoto Samsung Galaxy S III lekt uit, echtheid onzeker

Een vroegtijdig gelekte persfoto van de Samsung Galaxy S III is op internet te vinden. Het plaatje wijkt af van alle eerder verschenen mock-ups en zou volgens veel blogs weleens echt kunnen zijn. Maar de Russische telefoonblogger Eldar Murtazin meent dat het een nepplaatje is, dat echter wel dichtbij de waarheid zit.

Samsung Galaxy S III

Als het plaatje echt is, gaat het om een te vroeg verschenen persfoto van het toestel. Het is een render die vergezeld gaat met tekst die aangeeft dat het om het nieuwe vlaggenschip van Samsung draait.

Het plaatje zou eigendom zijn van ene Weber Shandwick. Die is in het verleden vaak door Samsung ingeschakeld om de pr voor Samsung te verzorgen in diverse landen.

Het toestel ziet er anders uit dan de vorige twee Galaxy S-telefoons. De bezel heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen dat meer lijkt op dat van de tablets van Samsung dan op de randen van zijn voorgangers. Het heeft wat weg van de nieuwe Galaxy Tab 2 en de Galaxy Note 10.1, die onlangs door Samsung op het Mobile World Congress zijn getoond.

Er is op de gelekte persfoto ook iets anders te zien, namelijk een cameraknop. Die ontbreekt op de Galaxy S en de S II.

De Russische telefoonblogger Eldar Murtazin zegt er meer van te weten. Het gelekte plaatje zou nog maar een vroeg concept laten zien, maar de echte telefoon zou daar straks niet veel van afwijken.

Volgens eerdere, onbevestigde geruchten zou het nieuwe toestel een 4,8 inch scherm krijgen en een bloedsnelle quadcore processor. Ook komt er direct Ice Cream Sandwich op te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Henk -

  Is niemand opgevallen dat het design niet kan kloppen? op de foto van het zijaanzicht zie je dat de helft zwart en de helft wit is. Op de foto van de voorkant zit er een gedeelte grijs. Hoe kan het dan zijn dat je dit niet ziet op het zij-gedeelte? Slecht gephotoshopt?

  1. Jason -

   Het is niet zeker of hij nep is, maar wat jij zegt klopt niet, want de zijkant is ook gewoon grijs bij het zijaanzicht, het is alleen een verschil met lichtinval dat het donker laat lijken.

 2. Sami -

  Is het tekst op het scherm van de telefoon ook bij iemand opgevallen? Het zegt: Watch the live broadcast of the Galaxy SIII | May 22 6-7 pm :X

  Zou het echt waar kunnen zijn? :S

  1. bartvuijk -

   Het enige wat Samsung tot dusver officieel over zijn nieuwe flagship device heeft losgelaten is dat die in de eerste helft van 2012 komt.dus ja, dat zou zomaar kunnen šŸ˜‰

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geƫlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters