Persfoto Samsung Galaxy S III lekt uit, echtheid onzeker

Een vroegtijdig gelekte persfoto van de Samsung Galaxy S III is op internet te vinden. Het plaatje wijkt af van alle eerder verschenen mock-ups en zou volgens veel blogs weleens echt kunnen zijn. Maar de Russische telefoonblogger Eldar Murtazin meent dat het een nepplaatje is, dat echter wel dichtbij de waarheid zit.

Samsung Galaxy S III

Als het plaatje echt is, gaat het om een te vroeg verschenen persfoto van het toestel. Het is een render die vergezeld gaat met tekst die aangeeft dat het om het nieuwe vlaggenschip van Samsung draait.

Het plaatje zou eigendom zijn van ene Weber Shandwick. Die is in het verleden vaak door Samsung ingeschakeld om de pr voor Samsung te verzorgen in diverse landen.

Het toestel ziet er anders uit dan de vorige twee Galaxy S-telefoons. De bezel heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen dat meer lijkt op dat van de tablets van Samsung dan op de randen van zijn voorgangers. Het heeft wat weg van de nieuwe Galaxy Tab 2 en de Galaxy Note 10.1, die onlangs door Samsung op het Mobile World Congress zijn getoond.

Er is op de gelekte persfoto ook iets anders te zien, namelijk een cameraknop. Die ontbreekt op de Galaxy S en de S II.

De Russische telefoonblogger Eldar Murtazin zegt er meer van te weten. Het gelekte plaatje zou nog maar een vroeg concept laten zien, maar de echte telefoon zou daar straks niet veel van afwijken.

Volgens eerdere, onbevestigde geruchten zou het nieuwe toestel een 4,8 inch scherm krijgen en een bloedsnelle quadcore processor. Ook komt er direct Ice Cream Sandwich op te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Henk -

  Is niemand opgevallen dat het design niet kan kloppen? op de foto van het zijaanzicht zie je dat de helft zwart en de helft wit is. Op de foto van de voorkant zit er een gedeelte grijs. Hoe kan het dan zijn dat je dit niet ziet op het zij-gedeelte? Slecht gephotoshopt?

  1. Jason -

   Het is niet zeker of hij nep is, maar wat jij zegt klopt niet, want de zijkant is ook gewoon grijs bij het zijaanzicht, het is alleen een verschil met lichtinval dat het donker laat lijken.

 2. Sami -

  Is het tekst op het scherm van de telefoon ook bij iemand opgevallen? Het zegt: Watch the live broadcast of the Galaxy SIII | May 22 6-7 pm :X

  Zou het echt waar kunnen zijn? :S

  1. bartvuijk -

   Het enige wat Samsung tot dusver officieel over zijn nieuwe flagship device heeft losgelaten is dat die in de eerste helft van 2012 komt.dus ja, dat zou zomaar kunnen 😉

Samsung Galaxy S8 Active

‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’ lees verder

ov-chip mobiel

Ov-chip mobiel: Je kunt nu met je smartphone inchecken lees verder

Samsung Galaxy Note 8

‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’ lees verder

iPhone 8 mal

Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7 lees verder

smartphone kiezen

OnePlus 5 met dubbele camera en geen antennelijnen duikt op lees verder

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play gecertificeerd: uiterlijk en specificaties bekend lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters