'Persfoto Samsung Galaxy S III lekt uit' – Update

De Nederlandse site GSM Helpdesk heeft naar eigen zeggen een persfoto in handen gekregen van de nieuwe Galaxy S III. Ook weet de site met enige zekerheid de specificaties van het toestel te melden.

De onderstaande afbeelding is door GSM Helpdesk de wereld in geholpen. Volgens de site is de foto door een anonieme bron afgegeven en kan dus niet met zekerheid gesteld worden dat het hier daadwerkelijk om het eindmodel zal gaan. De afbeelding heeft veel weg van een eerder uitgelekte mock-up en een andere render die door een fan gemaakt is. De render heeft dan ook veel weg van de Galaxy 4.2 Wifi-player, een MP3-speler van Samsung die op Android draait.

Desondanks durft de site haar handen in het vuur te steken voor haar bron. Volgens GSM Helpdesk weet de bron ook een paar specificaties te bevestigen van het toestel en de launch datum. De telefoon zal volgens de bron op 22 mei geïntroduceerd worden door Samsung. Eerder deed deze datum al de ronden toen de eerste render van het toestel uit lekte. De bron weet verder te melden dat het toestel een 12-megapixelcamera krijgt en een 1.3-megapixelcamera aan de voorkant. Verder zit er een 4.8-inch beeldscherm op het toestel met een 720p resolutie. De telefoon moet 8mm dik worden, 131mm lang en 64mm breed. Deze afmetingen werden eerder ook al genoemd.

Verder meent de bron dat er inderdaad een 1.5GHz quadcore-processor in het toestel zal zitten die van Samsung’s eigen makelij is. Ook zal de telefoon van 1GB aan ram voorzien zijn door Samsung. Onduidelijk is nog of deze specificaties daadwerkelijk zullen kloppen aangezien ze al veelvuldig in het geruchtencircuit de ronde doen.

Update op 21/03/2012 om 10:55 uur:

Inmiddels is duidelijk geworden dat de afbeelding naar alle waarschijnlijkheid nep is. Desondanks meent de bron dat de informatie nog steeds correct is.

Samsung Galaxy S III

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters