Persfoto van Nokia-tablet gelekt

Via het inmiddels beruchte twitteraccount @EVLeaks is een persrender van de Nokia Lumia 2520-tablet gelekt. Het is een blauwe, maar volgens EVLeaks komt de tablet in vier kleuren naar de winkels.

Persfoto van Nokia-tablet gelekt lumia 2520 render cyan

De Lumia 2520 belooft de eerste Windows-tablet te worden van de Finse fabrikant. Er was al een plaatje van de achterkant gelekt, die vanzelfsprekend niet zoveel onthulde. Alleen een soort kickstand waarmee de tablet schuin rechtop gezet kan worden.

De nu gelekte persrender – en de plaatjes van @EVLeaks zijn meestal betrouwbaar – laat een tablet zien die dunne randen heeft, een aantal knoppen rechtsboven en waarschijnlijk wat speakers aan de onderkant. Waar de sim- of microSD-kaart in moeten is niet helemaal duidelijk, aangezien het nieuwe plaatje de tablet alleen plat van voren laat zien.

Het plaatje toont dus een blauwe, maar volgens de twitteraar komt Nokia ook met modellen in rood, geel, zwart en wit naar de winkels. Precies dezelfde bonte én sobere kleuren als de Lumia-telefoons dus.

Bron: EVLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Paul Saalmink -

    Wat zonde van het artikel dat je JOUW mening geeft over de kleuren. Mag ik ajb zelf bepalen wat ik er van vindt? Hoort naar mijn mening niet thuis in een artikel wat objectief zou moeten zijn.

    1. Dominick -

      Je hebt hem denk ik niet helemaal goed begrepen. Het gaat erom dat er dezelfde bonte kleuren zijn (namelijk rood en geel) en dezelfde 'saaie' kleuren (namelijk zwart en wit). Maar het woord saai is misschien inderdaad niet zo handig gekozen, ik hem hem even aangepast 🙂

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters