‘Persfoto van Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge gelekt’

Er is weer beeldmateriaal uitgelekt van de Samsung Galaxy S6. Hierop is ook de Galaxy S6 Edge duidelijk te zien. Deze telefoon krijgt een display dat over beide randen van de smartphone heen valt.

‘Persfoto van Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge gelekt’ galaxys6edge

De foto werd op Reddit gelekt door een werknemer van de Amerikaanse provider Sprint, aldus SamMobile. Samsung lanceert de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge onder het motto ‘six appeal’. De telefoons worden zondag in Barcelona op het Mobile World Congress aangekondigd. All About Phones is daarbij aanwezig.

Ondertussen is het uiterlijk van de twee telefoons bekend en zijn ook de specificaties min of meer zeker. De Galaxy S6 gaat draaien op Android 5.0.2 Lollipop. In de smartphone zit de Exynos 7420-processor, die we ook kennen als de Exynos 7 Octa 14nm. Deze chipset heeft een maximale kloksnelheid van 2,1 GHz.

In de smartphone zit 3GB ram en 32GB opslagcapaciteit. Er komen waarschijnlijk ook varianten van de Galaxy S6 uit die 64GB en 128GB opslaggeheugen hebben. Het scherm krijgt een formaat van 5,1 inch en een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels.

De Galaxy S6 heeft twee camera’s. Aan de achterkant schiet je foto’s in 20 megapixel, terwijl je met de selfiecamera aan de voorkant foto’s maakt in 5 megapixel.

Het is nog onbekend wanneer de Galaxy S6 in Nederland te koop zal zijn. Waarschijnlijk kost het goedkoopste model 749 euro. De Galaxy S6 Edge krijgt waarschijnlijk min of meer dezelfde specificaties als de Galaxy S6, maar hiervan is het goedkoopste model 849 euro. De 64GB-varianten kosten 100 euro meer, en de 128GB-exemplaren 200 euro.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters