Persfoto’s Moto G4 gelekt

Fulltime smartphone-onthuller Evleaks heeft de Motorola Moto G4 vandaag gelekt op Twitter. De Moto G4 zal in een normale en een plus-variant komen. Het toestel wat Evleaks heeft gelekt is de normale variant.

Of het nou Moto G4, Moto G 2016 of gewoon Moto G wordt, weten we pas met de presentatie van Motorola. Wat we al wel weten is dat het toestel een goede opvolger zal zijn van de derde generatie. Langzaam aan krijgen we steeds meer informatie binnen over de midranger die zoals gewoonlijk zo’n 200 euro zal gaan kosten.

Evleaksevleaks_logo-470-75

Evleaks is natuurlijk dé nummer één wat betreft het lekken van foto’s waar fabrikanten niet blij van worden. Wij van All About Phones mogen Evan Blass wel en vandaag heeft hij ons weer blij gemaakt met een persfoto van de nieuwe Moto G, de vierde generatie.

Moto G design

Op de foto staat de standaard 5 inch-variant afgebeeld. Het design van zowel de plus variant als van de normale variant was al eerder uitgelekt op foto’s, maar de voorkant was voorheen nog niet zo zichtbaar. Daarnaast kunnen we ook een klein voorproefje krijgen van de software.

Voorkant

De voorkant lijkt qua design nog erg op de derde generatie. Het grootste verschil is de verdwenen speaker aan de onderkant. De derde generatie had namelijk zowel boven als onder een speaker zitten.  Verder is er geen vingerprintsensor te vinden aan de voorkant, tot ongeveer een week geleden dachten we nog dat de normale variant deze ook zou bevatten. Waarschijnlijk zal alleen de Plus-variant een vingerprintsensor bevatten.

Specificaties

De normale Moto G zal een 5 inch-scherm krijgen, 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan opslaggeheugen. Dit zijn misschien niet geweldige specificaties, maar op de foto zien we al een klein beetje van de software. Het lijkt erop dat Lenovo toch niet zwaar aangepaste software zal meeleveren zoals het bedrijf eerder zei. Voor nu lijkt de software op stock-Android. Dit is een groot voordeel op het gebied van prestaties.

De nieuwe Moto G, en zijn grotere broer de Moto G Plus, zullen binnenkort gepresenteerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters