Persfoto’s Moto G4 gelekt

Fulltime smartphone-onthuller Evleaks heeft de Motorola Moto G4 vandaag gelekt op Twitter. De Moto G4 zal in een normale en een plus-variant komen. Het toestel wat Evleaks heeft gelekt is de normale variant.

Of het nou Moto G4, Moto G 2016 of gewoon Moto G wordt, weten we pas met de presentatie van Motorola. Wat we al wel weten is dat het toestel een goede opvolger zal zijn van de derde generatie. Langzaam aan krijgen we steeds meer informatie binnen over de midranger die zoals gewoonlijk zo’n 200 euro zal gaan kosten.

Evleaksevleaks_logo-470-75

Evleaks is natuurlijk dé nummer één wat betreft het lekken van foto’s waar fabrikanten niet blij van worden. Wij van All About Phones mogen Evan Blass wel en vandaag heeft hij ons weer blij gemaakt met een persfoto van de nieuwe Moto G, de vierde generatie.

Moto G design

Op de foto staat de standaard 5 inch-variant afgebeeld. Het design van zowel de plus variant als van de normale variant was al eerder uitgelekt op foto’s, maar de voorkant was voorheen nog niet zo zichtbaar. Daarnaast kunnen we ook een klein voorproefje krijgen van de software.

Voorkant

De voorkant lijkt qua design nog erg op de derde generatie. Het grootste verschil is de verdwenen speaker aan de onderkant. De derde generatie had namelijk zowel boven als onder een speaker zitten.  Verder is er geen vingerprintsensor te vinden aan de voorkant, tot ongeveer een week geleden dachten we nog dat de normale variant deze ook zou bevatten. Waarschijnlijk zal alleen de Plus-variant een vingerprintsensor bevatten.

Specificaties

De normale Moto G zal een 5 inch-scherm krijgen, 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan opslaggeheugen. Dit zijn misschien niet geweldige specificaties, maar op de foto zien we al een klein beetje van de software. Het lijkt erop dat Lenovo toch niet zwaar aangepaste software zal meeleveren zoals het bedrijf eerder zei. Voor nu lijkt de software op stock-Android. Dit is een groot voordeel op het gebied van prestaties.

De nieuwe Moto G, en zijn grotere broer de Moto G Plus, zullen binnenkort gepresenteerd worden.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters