Personeelsadvertenties duiden op Zune-software voor Windows Mobile

Microsoft heeft onlangs twee nieuwe personeelsadvertenties voor de Windows Mobile-tak op zijn site geplaatst. In de advertenties wordt uitgelegd dat medewerkers momenteel bezig zijn met de integratie van Zune-software naar het Windows Mobile-platform.

Microsoft Zune

Microsoft heeft de afgelopen week zijn zoektocht voor personeel uitgebreid met twee nieuwe advertenties voor het Windows Mobile ontwikkelteam. Opmerkelijk genoeg gaan beide advertenties erg ruim in op het takenpakket van de beoogde ontwikkelaar voor Microsoft. Zo wordt in beide advertenties melding gemaakt van nog te ontwikkelen Zune-software voor het Windows Mobile-platform. Tot nog toe maakte Microsoft alleen gebruik van Windows Media Player op Windows Mobile, maar daar zal naar verwachting bij Windows Mobile 7 verandering in gaan komen. Microsoft geeft daarnaast in de advertenties ook aan dat het zich meer wil gaan richten op sociale netwerksites zoals Twitter en Facebook. De integratie met het nieuwe OS zou een stuk beter kunnen, aldus de producent.

Eerder waren er al screenshots naar buiten gekomen van Zune-software draaiend op Windows Mobile 7. De vraag was echter of het hier om authentieke screenshots ging en of de plannen van de producent wel echt aanwezig waren. Deze advertenties zouden in ieder geval dat laatste bevestigen, toch blijft de vraag staan wat er met de huidige Zune-speler zal gaan gebeuren, mocht de software naar Windows Mobile verhuizen. Vooralsnog zullen Windows Mobile 6.5 en 6.1 gebruikmaken van Windows Media Player om alle multimediabestanden af te spelen.

Bron: wmpoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters