Personeelsadvertenties duiden op Zune-software voor Windows Mobile

Microsoft heeft onlangs twee nieuwe personeelsadvertenties voor de Windows Mobile-tak op zijn site geplaatst. In de advertenties wordt uitgelegd dat medewerkers momenteel bezig zijn met de integratie van Zune-software naar het Windows Mobile-platform.

Microsoft Zune

Microsoft heeft de afgelopen week zijn zoektocht voor personeel uitgebreid met twee nieuwe advertenties voor het Windows Mobile ontwikkelteam. Opmerkelijk genoeg gaan beide advertenties erg ruim in op het takenpakket van de beoogde ontwikkelaar voor Microsoft. Zo wordt in beide advertenties melding gemaakt van nog te ontwikkelen Zune-software voor het Windows Mobile-platform. Tot nog toe maakte Microsoft alleen gebruik van Windows Media Player op Windows Mobile, maar daar zal naar verwachting bij Windows Mobile 7 verandering in gaan komen. Microsoft geeft daarnaast in de advertenties ook aan dat het zich meer wil gaan richten op sociale netwerksites zoals Twitter en Facebook. De integratie met het nieuwe OS zou een stuk beter kunnen, aldus de producent.

Eerder waren er al screenshots naar buiten gekomen van Zune-software draaiend op Windows Mobile 7. De vraag was echter of het hier om authentieke screenshots ging en of de plannen van de producent wel echt aanwezig waren. Deze advertenties zouden in ieder geval dat laatste bevestigen, toch blijft de vraag staan wat er met de huidige Zune-speler zal gaan gebeuren, mocht de software naar Windows Mobile verhuizen. Vooralsnog zullen Windows Mobile 6.5 en 6.1 gebruikmaken van Windows Media Player om alle multimediabestanden af te spelen.

Bron: wmpoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters