Personeelsadvertenties duiden op Zune-software voor Windows Mobile

Microsoft heeft onlangs twee nieuwe personeelsadvertenties voor de Windows Mobile-tak op zijn site geplaatst. In de advertenties wordt uitgelegd dat medewerkers momenteel bezig zijn met de integratie van Zune-software naar het Windows Mobile-platform.

Microsoft Zune

Microsoft heeft de afgelopen week zijn zoektocht voor personeel uitgebreid met twee nieuwe advertenties voor het Windows Mobile ontwikkelteam. Opmerkelijk genoeg gaan beide advertenties erg ruim in op het takenpakket van de beoogde ontwikkelaar voor Microsoft. Zo wordt in beide advertenties melding gemaakt van nog te ontwikkelen Zune-software voor het Windows Mobile-platform. Tot nog toe maakte Microsoft alleen gebruik van Windows Media Player op Windows Mobile, maar daar zal naar verwachting bij Windows Mobile 7 verandering in gaan komen. Microsoft geeft daarnaast in de advertenties ook aan dat het zich meer wil gaan richten op sociale netwerksites zoals Twitter en Facebook. De integratie met het nieuwe OS zou een stuk beter kunnen, aldus de producent.

Eerder waren er al screenshots naar buiten gekomen van Zune-software draaiend op Windows Mobile 7. De vraag was echter of het hier om authentieke screenshots ging en of de plannen van de producent wel echt aanwezig waren. Deze advertenties zouden in ieder geval dat laatste bevestigen, toch blijft de vraag staan wat er met de huidige Zune-speler zal gaan gebeuren, mocht de software naar Windows Mobile verhuizen. Vooralsnog zullen Windows Mobile 6.5 en 6.1 gebruikmaken van Windows Media Player om alle multimediabestanden af te spelen.

Bron: wmpoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters