Personeelsadvertenties duiden op Zune-software voor Windows Mobile

Microsoft heeft onlangs twee nieuwe personeelsadvertenties voor de Windows Mobile-tak op zijn site geplaatst. In de advertenties wordt uitgelegd dat medewerkers momenteel bezig zijn met de integratie van Zune-software naar het Windows Mobile-platform.

Microsoft Zune

Microsoft heeft de afgelopen week zijn zoektocht voor personeel uitgebreid met twee nieuwe advertenties voor het Windows Mobile ontwikkelteam. Opmerkelijk genoeg gaan beide advertenties erg ruim in op het takenpakket van de beoogde ontwikkelaar voor Microsoft. Zo wordt in beide advertenties melding gemaakt van nog te ontwikkelen Zune-software voor het Windows Mobile-platform. Tot nog toe maakte Microsoft alleen gebruik van Windows Media Player op Windows Mobile, maar daar zal naar verwachting bij Windows Mobile 7 verandering in gaan komen. Microsoft geeft daarnaast in de advertenties ook aan dat het zich meer wil gaan richten op sociale netwerksites zoals Twitter en Facebook. De integratie met het nieuwe OS zou een stuk beter kunnen, aldus de producent.

Eerder waren er al screenshots naar buiten gekomen van Zune-software draaiend op Windows Mobile 7. De vraag was echter of het hier om authentieke screenshots ging en of de plannen van de producent wel echt aanwezig waren. Deze advertenties zouden in ieder geval dat laatste bevestigen, toch blijft de vraag staan wat er met de huidige Zune-speler zal gaan gebeuren, mocht de software naar Windows Mobile verhuizen. Vooralsnog zullen Windows Mobile 6.5 en 6.1 gebruikmaken van Windows Media Player om alle multimediabestanden af te spelen.

Bron: wmpoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters