Philips Hue app krijgt een make over

De app van Philips Hue heeft een make over gekregen waardoor de app er beter uit ziet en meer handige features heeft die het systeem dringend nodig had.

Philips Hue

Philips Hue
Per kamer lampen ordenen en automatiseren.

De nieuwe app ziet er kleurijker en  moderner uit, veel van de kleine knoppen in de eerste versie zijn nu vervangen door grote opvallende knoppen. De grote knoppen maken navigeren door het menu een peulenschil. Het werd de hoogste tijd dat de app een make-over kreeg. De vorige versie zag er behoorlijk gedateerd uit.

Features

Philips Hue
Uit de foto zoekt de app de meeste dominanten kleuren, de app maakt daar een ronde schijf van. In die schijf kan je kiezen welke kleur je de lampen maakt

Philips had niet verwacht dat mensen hun hele huis vervingen door Hue lampen en had de optie om kamers te groeperen onderin in een sub menu gezet. De optie staat nu in het midden van elk scherm in de vorm van een Android toevoegingsknop, zo’n plusje. De Android toevoegingsknop zit raar genoeg ook op de iOS versie van de Hue app. Je kan de lampen nu groeperen in verschillende kamers en die individuele kamers in een keer uit zetten. Wat veel meer zin heeft dan elke lamp stuk voor stuk uit en aan te hoeven zetten. Routines kunnen worden gezet die automatisch helderheid en kleur verandert, er was al een soortgelijke timer maar de routine feature doet veel meer. Je kan het zo in stellend at wanneer je wakker word de lampen aangaan en ze mee kleuren van blauw naar oranje door de dag heen, zodat ze de kleur temperatuur van buiten aanhouden. Er is ook nog een “home and away” optie, die de lampen aan en uit zet als je het huis binnen gaat maar ook als je het verlaat. De oude app had al de optie om specifieke lampen een andere kleur te maken, nu kan je de kleur uitkiezen door een foto te maken. Uit de foto zoekt de app de meeste dominanten kleuren, de app maakt daar een ronde schijf van. In die schijf kan je kiezen welke kleur je de lampen maakt. De app is te vinden in de App Store voor iOS en de Play Store voor Android.

 

Bron: TheVerge.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters