Philips Hue app krijgt een make over

De app van Philips Hue heeft een make over gekregen waardoor de app er beter uit ziet en meer handige features heeft die het systeem dringend nodig had.

Philips Hue

Philips Hue
Per kamer lampen ordenen en automatiseren.

De nieuwe app ziet er kleurijker en  moderner uit, veel van de kleine knoppen in de eerste versie zijn nu vervangen door grote opvallende knoppen. De grote knoppen maken navigeren door het menu een peulenschil. Het werd de hoogste tijd dat de app een make-over kreeg. De vorige versie zag er behoorlijk gedateerd uit.

Features

Philips Hue
Uit de foto zoekt de app de meeste dominanten kleuren, de app maakt daar een ronde schijf van. In die schijf kan je kiezen welke kleur je de lampen maakt

Philips had niet verwacht dat mensen hun hele huis vervingen door Hue lampen en had de optie om kamers te groeperen onderin in een sub menu gezet. De optie staat nu in het midden van elk scherm in de vorm van een Android toevoegingsknop, zo’n plusje. De Android toevoegingsknop zit raar genoeg ook op de iOS versie van de Hue app. Je kan de lampen nu groeperen in verschillende kamers en die individuele kamers in een keer uit zetten. Wat veel meer zin heeft dan elke lamp stuk voor stuk uit en aan te hoeven zetten. Routines kunnen worden gezet die automatisch helderheid en kleur verandert, er was al een soortgelijke timer maar de routine feature doet veel meer. Je kan het zo in stellend at wanneer je wakker word de lampen aangaan en ze mee kleuren van blauw naar oranje door de dag heen, zodat ze de kleur temperatuur van buiten aanhouden. Er is ook nog een “home and away” optie, die de lampen aan en uit zet als je het huis binnen gaat maar ook als je het verlaat. De oude app had al de optie om specifieke lampen een andere kleur te maken, nu kan je de kleur uitkiezen door een foto te maken. Uit de foto zoekt de app de meeste dominanten kleuren, de app maakt daar een ronde schijf van. In die schijf kan je kiezen welke kleur je de lampen maakt. De app is te vinden in de App Store voor iOS en de Play Store voor Android.

 

Bron: TheVerge.com

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters