Philips lanceert eerste full-touch telefoon met anderhalve maand standby-tijd

Philips heeft op zijn Aziatische site een nieuwe telefoon gelanceerd, de Xenium X830, die anderhalve maand standby kan blijven op één lading. Het toestel beschikt over een groot touchscreen en een 5-megapixelcamera.

Philips Xenium X830

Philips heeft een nieuwe telefoon in zijn Xenium-lijn gelanceerd: de Xenium X830. Het toestel beschikt over leuke specificaties maar wat vooral opvallend is aan de Philips-telefoons is dat ze een bijzonder lange standby-tijd hebben. Zo gaat de X830 rustig anderhalve maand mee op een lading, mits je het toestel niet aanraakt. Hoewel het toestel een accu van ‘slechts’ 1530 mAh heeft, kun je tien uur achtereen met de telefoon bellen. De telefoon gaat ondanks het touchscreen bijzonder efficiënt met zijn accu om. Het toestel beschikt over een 3inch groot scherm en een 5-megapixelcamera. Daarnaast meldt de producent dat er 47MB intern geheugen in de X830 zit dat door middel van een 8GB micro-SDHC-kaart kan worden uitgebreid. Helaas beschikt het toestel over een GPRS- en EDGE-internetverbinding en mist het HSDPA. Weinig Nederlanders zullen daar echter last van gaan hebben aangezien het toestel niet naar Nederland komt.

All About Phones heeft bij Philips Nederland geïnformeerd naar de mogelijkheid om een reviewexemplaar uit de Xenium-lijn te krijgen, de producent liet echter weten dat Philips Nederland niets met dit verzoek kon, omdat de toestellen allemaal in Azië gemaakt en verkocht worden.

Philips Xenium X830 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters