Philips slaat Nederland wederom over met zijn X810

Philips komt binnenkort wederom met een nieuwe Xenium genaamd de X810. Ook dit toestel zal West-Europa overslaan en alleen richting Azie en Oost-Europa verkocht gaan worden.

Philips heeft de afgelopen week in noodtempo nieuwe toestellen de deur uit gestuurd en nu mogen we weer een nieuw toestel op het lijstje zetten. Deze keer gaat het om de X810 die prima in Nederland zou kunnen werken met zijn quadband netwerkmogelijkheden. Jammer genoeg heeft Philips geen plannen om deze Xenium naar ons land te brengen, de X810 is voorbehouden aan het oosten van deze wereld. De X810 krijgt een 3,2-megapixelcamera met Bluetooth en radio. De X810 zal ook een Micro-SDHC kunnen slikken, het toestel bevat echter al 45MB intern geheugen.

Ook deze nieuwe Xenium zal een maand aan kunnen blijven wat uitzonderlijk lang is. Daarnaast kan het toestel 420 minuten gebruikt worden om mee te bellen. Voor een toestel dat net geen 100 gram weegt is dat een prima prestatie. De richtprijs van dit toestel zal rond de 150 euro gaan liggen in Azië.

Philips X810

 

Bron: unwiredview

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters