Gaan de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL echt zo tegenvallen?

De iPhone X is nu al een tijdje geleden onthuld en er is veel te zeggen geweest over de rare inham aan de bovenkant. Niet alleen ziet het er vreemd uit, maar ook de software lijkt niet helemaal te weten wat de bedoeling van de inham is. Maar als je de iPhone X vergelijkt met een pas gelekte foto van de voorpanelen van Google’s Pixel 2 toestellen, lijkt Apple’s inham nog helemaal niet zo slecht.

Voorpanelen from hell

Hoewel de originele Pixel ook niet echt een beauty was, was er dit jaar meer hoop voor de Pixel 2 handsets. HTC neemt de productie van de Pixel 2 voor zijn rekening, terwijl LG zorgt voor het maken van de Pixel 2 XL. De twee smartphonemakers lijken echter nogal rare instructies gekregen te hebben voor het maken van de toestellen, want in de onlangs gelekte foto zijn twee verouderd uitziende beschermingspanelen te zien voor de voorkant van de telefoons.

Pixel 2 en Pixel 2 XL voorkantjes
Foto: SlashLeaks

Liever meer display dan stereo speakers

Wat meteen opvalt is dat de Pixel 2 XL het wat design betreft aan het kortste eind heeft getrokken. De Pixel 2 XL ziet er ok uit met redelijk dunne randen aan de boven en onderkant. De normale Pixel 2 heeft, aan de andere kant, boven en onderin gigantische randen gekregen met stereo speakers die je niet kunt missen. En hoewel stereo speakers wel fijn zijn om te hebben, zijn ze het niet waard als ze zoveel ruimte van je display afsnoepen. Er zijn namelijk allerlei andere oplossingen om stereogeluid op een andere manier te krijgen, door bijvoorbeeld draadloze speakers of een koptelefoon te gebruiken.

Apple iPhone X
iPhone X

Design Pixel 2 brengt alles weer in perspectief

Soms weet je niet hoe goed je het hebt, totdat het opeens wat minder gaat. Dit gaat een beetje op voor het design van de iPhone X. Vergeleken met de Pixel 2, kun je opeens veel beter achter Apple’s beslissing voor die lelijke inham staan. Hoewel hij toch nog steeds bizar is.

Via: SlashLeaks

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters