Gaan de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL echt zo tegenvallen?

De iPhone X is nu al een tijdje geleden onthuld en er is veel te zeggen geweest over de rare inham aan de bovenkant. Niet alleen ziet het er vreemd uit, maar ook de software lijkt niet helemaal te weten wat de bedoeling van de inham is. Maar als je de iPhone X vergelijkt met een pas gelekte foto van de voorpanelen van Google’s Pixel 2 toestellen, lijkt Apple’s inham nog helemaal niet zo slecht.

Voorpanelen from hell

Hoewel de originele Pixel ook niet echt een beauty was, was er dit jaar meer hoop voor de Pixel 2 handsets. HTC neemt de productie van de Pixel 2 voor zijn rekening, terwijl LG zorgt voor het maken van de Pixel 2 XL. De twee smartphonemakers lijken echter nogal rare instructies gekregen te hebben voor het maken van de toestellen, want in de onlangs gelekte foto zijn twee verouderd uitziende beschermingspanelen te zien voor de voorkant van de telefoons.

Pixel 2 en Pixel 2 XL voorkantjes
Foto: SlashLeaks

Liever meer display dan stereo speakers

Wat meteen opvalt is dat de Pixel 2 XL het wat design betreft aan het kortste eind heeft getrokken. De Pixel 2 XL ziet er ok uit met redelijk dunne randen aan de boven en onderkant. De normale Pixel 2 heeft, aan de andere kant, boven en onderin gigantische randen gekregen met stereo speakers die je niet kunt missen. En hoewel stereo speakers wel fijn zijn om te hebben, zijn ze het niet waard als ze zoveel ruimte van je display afsnoepen. Er zijn namelijk allerlei andere oplossingen om stereogeluid op een andere manier te krijgen, door bijvoorbeeld draadloze speakers of een koptelefoon te gebruiken.

Apple iPhone X
iPhone X

Design Pixel 2 brengt alles weer in perspectief

Soms weet je niet hoe goed je het hebt, totdat het opeens wat minder gaat. Dit gaat een beetje op voor het design van de iPhone X. Vergeleken met de Pixel 2, kun je opeens veel beter achter Apple’s beslissing voor die lelijke inham staan. Hoewel hij toch nog steeds bizar is.

Via: SlashLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Robert -

    Wat een eenzijdig menig over stereo speakers. Die zijn ontzettend fijn en zelfs mkbhd is een voorstander van. Het kan wel met smallere bezels. Het uiterlijk heeft Google niet zijn best gedaan. Het prijskaartje zal daarintegen wel 999 euro zijn.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters