Nieuwe bron onthult nieuwe features Google Pixel 2 en Pixel 2 XL

Over een weekje is het al zover en zal Google de nieuwe Pixel 2 en Pixel 2 XL eindelijk aan de wereld onthullen. Er zijn al behoorlijk wat geruchten over de specificaties en het uiterlijk aan het circuleren, maar een nieuwe bron wist onlangs toch met extra informatie te komen. Zoals je weet moet je deze eigenlijk altijd met een korreltje zout nemen, maar het is toch leuk om even onder de loep te nemen.

Enkele camera, maar legit bokeh effect

De nieuwe informatie is afkomstige via Artem Russakovskii van Android Police, welke van een nieuwe bron het één en ander te weten zou zijn gekomen. Volgens eerdere informatie “weten” we dat de Pixel 2 niet met een dubbele camera komt. Eén van de leuke dingen die je met een dual camera setup kunt doen is het creëren van een bokeh effect. Hoewel de Pixel 2 dus geen dubbele camera krijgt, zou Google het via de software wel voor elkaar hebben gekregen om een goed uitziend bokeh effect op je foto’s los te kunnen laten. Hoewel er natuurlijk apps zijn welke datzelfde trachten, is het resultaat meestal wat teleurstellend en amateuristisch uitziend.

Google Pixel 2 XL

Pixel 2 herkent liedjes op de achtergrond

Waar de Pixel 2 toestellen maar één camera lens krijgen, zouden de toestellen wel met dual speakers uitgerust worden voor een mooi stereo effect. Wanneer je hiermee niet van je muziek aan het genieten bent, zouden de toestellen constant aan het luisteren zijn of er muziek op de achtergrond afgespeeld wordt. Mocht dit het geval zijn, dan zou je op je vergrendelscherm de naam van de artiest en de titel van het lied te zien krijgen. Handig voor als je wilt weten hoe dat liedje heet dat wordt afgespeeld. Verder zouden de Pixels 2 vlak glas krijgen in plaats van het 2.5D glas, dat door andere geruchten wordt voorspeld.

Nieuw uiterlijk Pixel launcher

Wat het interface betreft zou volgens de nieuwe bron de Pixel launcher een wilde makeover hebben gekregen. De zoekbalk zou onder de dock zijn geplaatst en de Google home pagina zou een komen met een volledig nieuw ontwerp. Op 4 oktober zullen we zien wat hier allemaal wel en niet van klopt.

Via: @ArtemR

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters