Wazige foto Google Pixel 2 verklapt nieuwe details

De onthulling van Google’s nieuwe Pixel 2 toestellen komt steeds dichterbij en telkens lekt er toch nog net wat meer over de handsets. Het laatste nieuws is afkomstig via de website 9To5Google, welke een paar foto’s heeft weten te bemachtigen van het toestel en met een paar nieuwe weetjes komt.

Grijze uitvoering Pixel 2

Hoewel de door 9to5Pixel gepubliceerde foto’s van het toestel ontzettend wazig zijn, heeft het team van de techsite gelukkig wel de scherpe foto’s kunnen bekijken. Om de bron te beschermen, konden deze helaas niet zonder bewerking online worden gezet. Wat als eerste opvalt is dat het toestel is een nieuwe kleur is te zien. Eerder lekten er beelden van een zwart aluminium toestel met een afwerking van zwart glas aan de achterkant. Op de nieuwe foto’s zien we voor het eerst de Pixel 2 met grijskleurig glas en een donkere zilveren achterkant.

Pixel 2

Enkele camera met laser focus

Verder is ook te zien dat het toestel aan de achterkant geen dubbele camera krijgt. Een enkele lens is daar zichtbaar met twee kleine rondjes onder de flash module. De rondjes zullen waarschijnlijk sensoren zijn voor een soort later detect autofocus feature. Zoals ook al eerdere berichten aangaven, zien we bovenaan het toestel een opening voor de microfoon.

Basismodel Pixel 2 met 64GB opslagruimte

Verder komt 9to5Google nog met een bevestiging dat er van de Pixel 2, modellen bestaan met 64GB en 128GB opslagruimte. Hierbij zou het 64GB model mogelijk het basistoestel zijn, aangezien er nog geen informatie is opgedoken over een toestel met minder opslagruimte. Daarnaast zouden de toestellen iets duurder worden dan hun voorgangers van vorig jaar.

Google Pixel 2
De kleinere Google Pixel 2

Lancering op 5 oktober?

Als laatste zou een betrouwbare bron de website hebben verteld dat accessoire fabrikanten een PR embargo hebben voor Pixel 2 producten tot 5 oktober. Toevallig gaf de bekende Evan Blass aan dat het toestel op diezelfde datum gelanceerd zou gaan worden.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters