Wazige foto Google Pixel 2 verklapt nieuwe details

De onthulling van Google’s nieuwe Pixel 2 toestellen komt steeds dichterbij en telkens lekt er toch nog net wat meer over de handsets. Het laatste nieuws is afkomstig via de website 9To5Google, welke een paar foto’s heeft weten te bemachtigen van het toestel en met een paar nieuwe weetjes komt.

Grijze uitvoering Pixel 2

Hoewel de door 9to5Pixel gepubliceerde foto’s van het toestel ontzettend wazig zijn, heeft het team van de techsite gelukkig wel de scherpe foto’s kunnen bekijken. Om de bron te beschermen, konden deze helaas niet zonder bewerking online worden gezet. Wat als eerste opvalt is dat het toestel is een nieuwe kleur is te zien. Eerder lekten er beelden van een zwart aluminium toestel met een afwerking van zwart glas aan de achterkant. Op de nieuwe foto’s zien we voor het eerst de Pixel 2 met grijskleurig glas en een donkere zilveren achterkant.

Pixel 2

Enkele camera met laser focus

Verder is ook te zien dat het toestel aan de achterkant geen dubbele camera krijgt. Een enkele lens is daar zichtbaar met twee kleine rondjes onder de flash module. De rondjes zullen waarschijnlijk sensoren zijn voor een soort later detect autofocus feature. Zoals ook al eerdere berichten aangaven, zien we bovenaan het toestel een opening voor de microfoon.

Basismodel Pixel 2 met 64GB opslagruimte

Verder komt 9to5Google nog met een bevestiging dat er van de Pixel 2, modellen bestaan met 64GB en 128GB opslagruimte. Hierbij zou het 64GB model mogelijk het basistoestel zijn, aangezien er nog geen informatie is opgedoken over een toestel met minder opslagruimte. Daarnaast zouden de toestellen iets duurder worden dan hun voorgangers van vorig jaar.

Google Pixel 2
De kleinere Google Pixel 2

Lancering op 5 oktober?

Als laatste zou een betrouwbare bron de website hebben verteld dat accessoire fabrikanten een PR embargo hebben voor Pixel 2 producten tot 5 oktober. Toevallig gaf de bekende Evan Blass aan dat het toestel op diezelfde datum gelanceerd zou gaan worden.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters