Dunne schermranden: zo kan de Google Pixel 2 XL eruit gaan zien

Geruchten over de Pixel 2 en Pixel 2 XL blijven heftig circuleren op het web. Sommige  komen hardnekkig telkens naar boven drijven en andere zijn wat meer aan verandering onderhevig. Vaak blijft het echter maar bij woorden en moet je zelf bedenken hoe dat er dan zou uitzien. Gelukkig zijn er ook mensen die ons helpen en er een visueel beeld van maken. Dat is precies wat Concept Creator op Youtube heeft gedaan. In zijn video zijn de laatste geruchten allemaal omgetoverd tot een concept render van de Pixel 2 XL.

Pixel 2 XL lijkt op LG G6

Eén van de laatste geruchten is dat de Pixel 2 en 2 XL niet door dezelfde bedrijven geproduceerd zullen worden. De pixel 2 zou namelijk door HTC worden gefabriceerd, terwijl LG de Pixel 2 XL voor zijn rekening neemt. Dit neemt de concept tekenaar mee in zijn ontwerpt, waarin de grotere versie van de Pixel 2 enigszins iets weg heeft van de LG G6 van eerder dit jaar.

Pixel 2 XL concept

Geen dual camera setup en vingerafdrukscanner aan achterkant

Verder zien we de rest van de speculaties ook voorbijkomen in het onwerp. Aan de achterkant is te zien dat er minder glas is gebruikt en er een enkele camera is geplaatst met een flash component. Ook de vingerafdrukscanner zien we terug aan de achterkant van het toestel, tot grote ergernis van sommigen. Deze is ver onder de andere sensoren geplaats en heeft een aluminium frame gekregen. Waarom Google er niet voor zou kiezen een dual camera setup te gebruiken is een raadsel. Gezien het nu grotendeels verwacht wordt van vlaggenschepen zou het een slimme zet zijn geweest.

Pixel 2 XL concept

Verschillende kleuren voor wat variatie

De ontwerper heeft er als laatste nog voor gekozen het minimalistische design in verschillende kleuren te laten zien. Als met al toont het Youtube filmpje een geloofwaardig ontwerp van de Pixel 2 XL. Uiteraard weten we het pas zeker in het najaar wanneer de twee Pixel 2 toestellen gelanceerd zullen worden.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters