Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien?

Na de lancering van Samsung’s Galaxy S8 toestellen, de LG G6 en de OnePlus 5 zijn er dit jaar nog een paar toestellen die hoog op de anticipatie lijst staan. Naast de nieuwe iPhones staat ook Google’s Pixel 2 op die lijst. Hoewel Google heeft aangegeven dat er inderdaad dit jaar nieuwe Pixel toestellen zullen komen, heeft het bedrijf niet veel details hierover losgelaten. Reddit gebruiker mckblee liet zich echter niet uit het veld slaan en bedacht gewoon zelf een ontwerp voor de Pixel 2.

Pixel lijn voor serieuze concurrentie

Waar de Nexus modellen ook echt bedoeld waren als budget toestellen, schakelde Google een tandje hoger met de Pixel lijn. Deze zou uiteindelijk moeten gaan concurreren met de gevestigde orde in de smartphone wereld. Hoewel we nog niet veel weten over de aankomende Pixel 2, ziet het er wel naar uit dat deze behoorlijk krachtig zal zijn met waarschijnlijk een Snapdragon 835 chipset. Wat het uiterlijk betreft moeten we het voorlopig doen met de fantasieën van mckblee.

Pixel 2 ontwerp van mckblee

Mcblee Pixel 2 mix van LG G6 en Essential Phone

Het ontwerp van mckblee voor de Pixel 2 is geïnspireerd door de Essential Phone en de LG G6. Wat meteen opvalt is dat het toestel een stuk rechthoekiger is geworden dan de originele Pixel. Daarnaast loopt het scherm aan drie kanten van de telefoon helemaal door met nog net een minieme rand. De bovenste rand is wat smaller geworden, maar is nog steeds goed zichtbaar. Daar is nog ruimte gehouden voor bijvoorbeelde de speaker, camera en andere sensoren. De achterkant ziet er wat gelikter uit dan de Pixel met de twee cameralenzen meer naar het midden in een strak afgebakend gebied.

Echte Pixel 2 in het najaar

Of dit ontwerp in de buurt van de echte Pixel 2 komt weet natuurlijk niemand. Maar wie weet dat Google er nog wat uithaalt, want het ziet er lang niet slecht uit. Naar verwachting zal de nieuwe Pixel ergens in de herfst gelanceerd worden. We zullen dus nog even moeten wachten.

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters