Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien?

Na de lancering van Samsung’s Galaxy S8 toestellen, de LG G6 en de OnePlus 5 zijn er dit jaar nog een paar toestellen die hoog op de anticipatie lijst staan. Naast de nieuwe iPhones staat ook Google’s Pixel 2 op die lijst. Hoewel Google heeft aangegeven dat er inderdaad dit jaar nieuwe Pixel toestellen zullen komen, heeft het bedrijf niet veel details hierover losgelaten. Reddit gebruiker mckblee liet zich echter niet uit het veld slaan en bedacht gewoon zelf een ontwerp voor de Pixel 2.

Pixel lijn voor serieuze concurrentie

Waar de Nexus modellen ook echt bedoeld waren als budget toestellen, schakelde Google een tandje hoger met de Pixel lijn. Deze zou uiteindelijk moeten gaan concurreren met de gevestigde orde in de smartphone wereld. Hoewel we nog niet veel weten over de aankomende Pixel 2, ziet het er wel naar uit dat deze behoorlijk krachtig zal zijn met waarschijnlijk een Snapdragon 835 chipset. Wat het uiterlijk betreft moeten we het voorlopig doen met de fantasie├źn van mckblee.

Pixel 2 ontwerp van mckblee

Mcblee Pixel 2 mix van LG G6 en Essential Phone

Het ontwerp van mckblee voor de Pixel 2 is geïnspireerd door de Essential Phone en de LG G6. Wat meteen opvalt is dat het toestel een stuk rechthoekiger is geworden dan de originele Pixel. Daarnaast loopt het scherm aan drie kanten van de telefoon helemaal door met nog net een minieme rand. De bovenste rand is wat smaller geworden, maar is nog steeds goed zichtbaar. Daar is nog ruimte gehouden voor bijvoorbeelde de speaker, camera en andere sensoren. De achterkant ziet er wat gelikter uit dan de Pixel met de twee cameralenzen meer naar het midden in een strak afgebakend gebied.

Echte Pixel 2 in het najaar

Of dit ontwerp in de buurt van de echte Pixel 2 komt weet natuurlijk niemand. Maar wie weet dat Google er nog wat uithaalt, want het ziet er lang niet slecht uit. Naar verwachting zal de nieuwe Pixel ergens in de herfst gelanceerd worden. We zullen dus nog even moeten wachten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters