360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt

We naderen steeds dichter bij de lancering van Google’s nieuwe vlaggenschepen: de Pixel 3 en 3 XL. Zoals altijd verschijnen er steeds meer renders online, zodat we een steeds beeld krijgen van wat we precies kunnen verwachten. Onlangs was het ook weer raak en doken er zelfs 360-graden renders op van de toestellen via Steve Hemmerstoffer en MySmartPrice. Neem het allemaal zoals gebruikelijk met een korreltje zout, maar verheug je stiekem toch maar op wat er komen gaat.

Pixel 3

Als we de renders bekijken, valt op dat de toestellen veel weg hebben van de Pixel 2 XL. Google lijkt het design wat meer verfijnd te hebben. De Pixel 3 komt met een display met een beeldverhouding van 18:9.

Volgens de berichten zou het een 5,4 inch display moeten zijn, maar het scherm lijkt in de render toch meer overeen te komen met het 5 inch display van de Pixel 2. Aan de voorkant vinden we een dubbele camera met stereo speakers. Achterop is een enkele camera present met een dual-tone LED flash. Verrassend genoeg is Google niet gegaan voor een dubbele camera aan de achterkant. Maar aan de andere kant doet de enkele camera van de Pixel 2 het al behoorlijk goed.

Pixel 3 XL

De voorkant van de Pixel 3 XL ziet er een tikkeltje anders uit dan die van zijn kleinere broertje. De beeldverhouding is nu 19:9 geworden en we zien dat er ook een notch is verschenen. De achterkant lijkt ernstig veel op die van het standaard model met weer een enkele camera linksboven en de dual-tone LED flash. Net zoals bij de Pixel 3 krijgen we ook hier een behuizing met twee kleurtjes, zoals we al eerder van Google hebben gezien. Deze keer zou het metalen gedeelte echter zijn vervangen door glas, zodat draadloos opladen mogelijk ook zou kunnen.

Specificaties

Helaas is er nog niks helemaal zeker met betrekking tot de specificaties van de smartphones. Verwacht wordt dat ze Qualcomm’s Snapdragon 845 chipset krijgen met 4GB RAM voor de Pixel 3 en 6GB aan werkgeheugen voor de Pixel 3 XL. We zullen nog even moet afwachten voordat we de exacte specificaties krijgen. Waarschijnlijk gebeurt dat op 4 oktober tijdens Google’s hardware evenement.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters