Dit is de Google Pixel 3 van onze dromen

Toen Google in 2016 kwam met de eerste Pixel smartphones leken ze opvallend veel op de iPhone, maar dan met Android. Bij de Pixel 2 toestellen zette Google zich meer in voor het design en kregen ze hun eigen identiteit. Het wachten is nu op de Pixel 3 handsets en we hopen natuurlijk dat deze nog unieker en gelikter worden. Het YouTube kanaal Concept Creator lijkt deze mening te delen en helpt Google alvast op weg met een eigen concept.

Hogere screen-to-body ratio

In een YouTube filmpje laat Concept Creator nog de beste versie tot nu toe zien van een Pixel toestel. We zien een strakke handset voorbij komen met smallere randen aan de boven- en onderkant, dan die van de Pixel 2. Er is ook zeker geen gebrek aan kleur en het toestel heeft verschillende vrolijke kleurtjes gekregen, zoals roze, rood en cyaan blauw.

Concept Creator Pixel 3 concept

Moderner Pixel design

De designer heeft zich uiteraard wel gebaseerd op de bestaande Pixel smartphones, maar maakt ze een stuk moderner. Aan de achterkant heeft het glazen paneel wat strakkere features gekregen en aan de voorkant zijn twee speakers verschenen. Verder komt het toestel weer met een enkele camera en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Concept Creator Pixel 3 concept

Concurrentie voor LCD-iPhone?

Hoewel er geen officiële cijfers zijn, zouden het afgelopen jaar toch wel wat iPhone gebruikers zijn overgestapt naar een Pixel toestel. De kans is groot dat dit er meer worden, als de Pixel 3 enigszins lijkt op het concept in de video.

Veel iPhone gebruikers zijn nog op zoek naar een toestel om te upgraden, aangezien ze dat vorig jaar niet hebben gedaan met de dure iPhone X. De verwachting is dat ze dit jaar gaan voor het goedkopere LCD-model. Maar wie weet dat Google hier wat concurrentie kan leveren. We zullen het aan het einde van het jaar merken.

Via: BGR

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters