Dit is de Google Pixel 3 waar fans van dromen

Eind vorig jaar mochten we kennismaken met de Pixel 2 toestellen en uiteraard staat de Pixel 3 dit jaar op het Google programma. Het duurt echter nog een tijdje en de eerste echte leak laat nog op zich wachten. In de tussentijd kunnen we dromen van wat het toestel moet worden en een heerlijke render van YouTube kanaal DBS Designing verbeeld alvast waar het toestel wel en niet mee moet komen.

Pixel 3 zonder notch

Het toestel in de render lijkt op een Google Pixel 2, maar dan met veel dunnere randen rondom het display. Veel Android toestellen gaan dit jaar voor een iPhoneX-achtige notch, waardoor het scherm nog net wat groter kan worden. In de render is dat niet het geval en kunnen we genieten van een notchloze Pixel 3. De kans is echter groot dat de echte smartphone wel komt met een Notch. Zelfs Android P is geoptimaliseerd voor de inham.

Pixel 3 render

In-display vingerafdrukscanner

Verder zien we iets dat de meeste toestellen nog niet hebben, namelijk een in-display vingerafdrukscanner. Het is de vraag of Google hier daadwerkelijk voor zal gaan. Waarschijnlijker is dat er gewoon een vingerafdrukscanner aan de achterkant komt.

Pixel 3 Render

Dubbele camera

Verder zien we een dubbele camera aan de achterkant. Ook iets dat niet erg waarschijnlijk is. De huidige Pixel toestellen hebben geen dubbele camera, maar leveren desondanks toch behoorlijk goede prestaties. Aan de andere kant is een dubbele camera wel een beetje de norm geworden, dus wie weet.

Pixel 3 render

8GB werkgeheugen

In de render heeft het toestel geen headphone jack meer, wat inderdaad wel realistisch is. Ook de Pixel 2 komt zonder de audiopoort. Wat de specificaties betreft, mogen we van de maker van de render behoorlijk wat verwachten. De smartphone zou namelijk komen met maar liefst 8GB RAM en 256GB aan opslagruimte.

We zullen later in het jaar te zien krijgen wat de daadwerkelijke Pixel 3 te bieden heeft. Binnenkort zal de geruchtenmolen wel weer op gang komen en zullen de eerste gelekte beelden opduiken.

Via: BGR

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters