Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes

De afgelopen tijd zijn er behoorlijk wat renders en berichten gelekt over de Pixel 3 smartphones.  Ook zogenaamde foto’s verschenen online van de toestellen en tot nu toe lijkt het erop dat ze best legit zouden kunnen zijn. De Twitter gebruiker @PhoneDesigner nam het op zichzelf om renders van het Pixel 3 XL toestel op de foto’s te maken en de wereld meteen te laten zien hoe de smartphone er in verschillende kleurtjes uit zou zien.

Wit, zwart en blauw

Al eerder kwam @PhoneDesigner met renders van de Pixel 3 XL, maar nu heeft hij er extra werk in gestoken om verschillende kleurenopties te laten zien. Op de beelden zien we een het strak uitziende toestel in de kleuren wit, zwart/wit en een soort blauwe tint.

Natuurlijk weten we niet of de smartphone daadwerkelijk in deze kleuren uitgebracht zal worden. De Pixel 2 XL is er wel in de kleuren Just Black en Black & White, dus de kans is groot dat we inderdaad de witte en zwart/witte variant van de Pixel 3 XL zullen zien. De blauwe versie zou een leuke afwisseling zijn en wij stemmen ook voor een goude.

Alleen Pixel 3 XL met notch

Toen de ontwikkelaarspreview van Android P werd uitgebracht vreesden/hoopten fans als dat de Pixel 3 toestellen een notch zouden krijgen. Het besturingssysteem is namelijk voorzien van notch-support en speelt in op de nieuwe trend in smartphoneland. Deze vrees/hoop lijk inderdaad terecht te zijn, maar de schade wordt nog enigszins beperkt. Volgens de berichten zou alleen de Pixel 3 XL een inham krijgen en zou de standaard Pixel 3 bespaard blijven.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Immense inham

De notch ziet er in de renders wat groter uit, dan wat we tot nu toe gewend zijn van het ding. Hij lijkt een dubbele selfiecamera te huizen samen met een speaker. Hoewel de notch er zou moeten zijn om het meeste uit het display te halen, heeft Google er volgens de beelden voor gekozen om een redelijke grote rand aan de onderkant van het display te laten. De zijranden lijken wel bijna helemaal verdwenen te zijn.

Notch of niet, het lijkt er wel op dat de Pixel 3 XL een beest van een smartphone gaat worden. Mogelijk worden we in oktober uit ons lijden verlost en weten we dan officieel alles over het toestel.

Via: BGR

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters