'Plaatje en specificaties HTC Firestone lekken uit'

Volgens WM Experts is er een plaatje van de HTC Firestone naar buiten gekomen. De website claimt het eerste plaatje van het toestel in handen te hebben gekregen en weet daarnaast de specificaties van het toestel te noemen.

HTC Firestone

Nadat meerdere toestellen van HTC de afgelopen tijd opduiken is het nu weer tijd voor een ander toestel dat de opvolger zou moeten gaan worden van de HTC Touch Diamond2. Het nieuwe toestel gaat nu nog door het leven als de HTC Firestone wat slechts een ontwikkelingsnaam zou zijn voor deze nieuwe telefoon. Maar WM Powerusers claimt nu een computer-render van het toestel te hebben binnen gekregen en daarnaast een lijst met specificaties van het nieuwe toestel. Het is bekend dat fabrikanten toestellen tegenwoordig niet meer fotograferen maar overtekenen op de computer waardoor ze scherpere afbeeldingen kunnen aanbieden in hogere resoluties. Het verhaal is dan ook geloofwaardig te noemen maar het geheel is nog allerminst zeker, zo benadrukt de site ook zelf. Je kunt dan ook als kanttekening erbij zetten dat de render niet perfect is aangezien de spiegeling over het scherm niet vloeiend doorloopt. Daarnaast is het geheel wat vaag te noemen, iets wat ongebruikelijk is voor een render.

Volgens de tipgever van de site zal de Firestone de beschikking krijgen over UMTS, HSDPA en Wifi. Daarnaast zou het hier om een Quad-band toestel gaan met Bluetooth en aGPS erin. Ook zou er een 3.6-inch WVGA touchscreen in de Firestone zitten en het geheel zou gebaseerd zijn op Windows Mobile 6.5, iets wat ook overeenkomt met de benodigde toetsen voor het nieuwe OS als we naar het plaatje kijken van de Firestone. De tipgever gaat er verder vanuit dat er een Qualcomm 8250 processor in het toestel zal gaan zitten die zijn werk op 600MHz zal gaan doen. Zaken als een 8-megapixelcamera, 3.5mm headphone-jack en een Micro-SDHC slot zijn tevens mooi meegenomen. Tot slot zou er melding gemaakt zijn van 512MB ROM en 256MB RAM in het toestel. Onduidelijk is nog wanneer we het toestel moeten gaan verwachten maar de aankondiging zou eind dit jaar pas gaan plaatsvinden.

Bron: WM Experts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5

Gelekte mail onthult lanceerdatum OnePlus 5 lees verder

LG G6 LG G7

Geen compromis: eerste details LG G7 duiken op lees verder

Samsung Galaxy C10

Renders tonen Samsung’s eerste smartphone met dubbele camera lees verder

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters