'Plaatje Samsung Galaxy Note 3 lekt uit'

Op een Koreaanse site is een plaatje van de Samsung Galaxy Note 3 uitgelekt. Dat wordt althans beweerd. Het toestel wordt afgebeeld naast een Note II. En het is goed te zien dat het nieuwe toestel een flinke slag groter is dan zijn voorganger.

'Plaatje Samsung Galaxy Note 3 lekt uit' gsmarena 001

De nieuwe telg in de Note-serie van Samsung wordt een phablet met een schermdiameter van 5,9 inch. Dat is bijna vijftien centimeter van schermhoek tot schermhoek.

Daarmee wordt de Samsung Galaxy Note 3 een stukje groter dan de Note II, die een schermdiameter van 5,5 inch heeft. De originele Note, die de klasse van phablets in de markt zette, had een schermdiameter van 5,3 inch.

De Note 3 wordt volgens een verhaal van MyDrivers voorzien van een full HD-scherm en een Exynos 5410 Octa-processor, met acht kernen. Vier van die kernen zijn Cortex A15-exemplaren die hun werk doen op 2 Ghz, en de andere drie zouden Cortex A7-chips zijn die hun werk een stukje rustiger doen op 1,7 Ghz. Die laatste vier worden van stal gehaald als het toestel een minder belastende taak uitvoert, om de batterij te sparen.

Voorts komt er 3GB Ram in het toestel te zitten en draait het op Android 4.2 Jelly Bean, aldus de geruchten. De officiële lancering van de nieuwe Note wordt verwacht tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Die vindt begin september plaats en daar zijn ook de eerste Galaxy Note en de Note II aangekondigd.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. ger adriaans -

  Heb de Note 2 gehad maar 5,9 inch is mij te groot. Ik vindt 4,7 – 5 inch wel de maximale afmeting om deze comfortabel te kunnen gebruiken als een telefoon/phablet.

  1. bartvuijk -

   Ik heb hier nog steeds de originele Note liggen. Die vind ik al iets te groot met zijn 5,3 inch scherm. Ik vind 5 inch de max. Heb bij het MWC trouwens nog een ZTE Grand Memo van dik zes inch in mijn handen gehad. Handen. Had er twee nodig 😉

 2. Timboektoe -

  Niet heel spannend.
  Wederom een groter versie van de S4. De verhalen dat Samsung aluminium zou gebruiken vond ik al ongeloofwaardig. Een toestel ontwikkelen duurt minstens een jaar. Hooguit bij de Note 4 is dat mogelijk.

  1. Quasimodo -

   Niet iedereen zit te springen om een makkelijk krasbare aluminium achterkant. Ik zie persoonlijk de toegevoegde waarde niet. Al helemaal niet wanneer dat betekent dat de batterij niet meer vervangbaar is.

   Een aluminium kastje ontwikkelen is echt geen rocketscience. Dat is meer een kwestie van je materiaal keuze bepalen..

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters