'Plaatje van Huawei Ascend Mate 7 mini uitgelekt'

Op Weibo, het Chinese sociale netwerk, is een plaatje van de Huawei Ascend Mate 7 mini uitgelekt. Dat beweert tenminste degene die het plaatje op Weibo heeft geplaatst.

'Plaatje van Huawei Ascend Mate 7 mini uitgelekt' huawei mat7 mini leak 600x400

Op de foto is een toestel te zien dat kleiner is dan de originele Mate 7, dat een 6-inch toestel is. De foto laat zo te zien een telefoon zien met een schermformaat van vermoedelijk 4,7 inch. Dat is niet ongebruikelijk bij minivarianten van superphones.

Afwijkend van de grote Ascend Mate 7 heeft de minivariant geen vingerafdruksensor op de achterkant. Dat is een tegenvaller, want die sensor is nu juist zo’n goede toevoeging aan het toestel (lees onze review hier terug). Het apparaat kan er makkelijk mee van zijn slotje worden gehaald en er kunnen ook selfies mee worden gemaakt, als de diepliggende knop als cameraknop wordt gebruikt. Die mogelijkheden heeft de mini-Ascend Mate 7 dus niet.

De grote Ascend Mate 7 draait op een achtkernige Kirin 925-processor met 3GB ram. Of die specs ook in het kleinere toestel terugkomen, is afwachten. De meeste fabrikanten die miniversies van hun superphones maken, rusten die uit met op zijn hoogst midrange specificaties. Alleen Sony doet daar niet aan mee met de Xperia Compact-serie, die vrijwel dezelfde topspecs heeft als de moedertoestellen. Welke kant Huawei hier kiest, blijft ongewis.

De telefoon op de foto (op de foto onder: links, rechts ligt de Ascend G7) is waarschijnlijk nog een prototype. De merknaam en het logo van Huawei staan er nog niet op en dat is meestal een teken dat het om een testtoestel gaat. Er zou dus nog van alles aan de telefoon kunnen veranderen, voordat de definitieve versie wordt uitgebracht.

'Plaatje van Huawei Ascend Mate 7 mini uitgelekt' huawei mat7 mini leak 2 660x420 

Bron: Android Community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

iPhone X Jony Ive

Jony Ive terug aan het roer van Apple’s ontwerpstudio lees verder

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters