Plaatje van onaangekondigde Nokia Asha 500 op twitter gezet

Via EVLeaks is een persfoto van de nog onaangekondigde Nokia Asha 500 online gezet. Zoals gebruikelijk weer via twitter. Er wordt weinig meer bij vermeld dan dat het de ‘Nokia 500 (2013)’ is.

Plaatje van onaangekondigde Nokia Asha 500 op twitter gezet bumx umcuae2yb3

Die toevoeging van het jaartal is niet onverstandig, want er bestaat al een Nokia 500. Die is twee jaar geleden uitgekomen als goedkope dumbphone. De nieuwe lijkt daar wel wat op.

Hoewel er nog geen informatie is vrijgekomen over de hardware van het toestel, valt aan de persfoto al het een en ander te ontdekken. Zo ontbreekt de fysieke knop aan de voorkant van de oude Nokia 500; dit is nu een touchbutton geworden.

GSM Web heeft de plaatjes eens wat beter bestudeerd en komt tot de conclusie dat het hier gaat om een dualsim-versie van de Nokia Asha 501, met wat lichte wijzigingen in het ontwerp. Wat dat laatste betreft, verbaast de site zich over het transparante effect dat om het toestel heen wordt weergegeven. Het kan een case zijn, maar als het bij het toestel hoort, geeft het een aardig visueel effect.

Zoals alle Asha’s zal ook deze lopen op S40, een Symbian-variant. Op het plaatje is te zien dat WhatsApp door het toestel wordt ondersteund.

Onbekend is nog wanneer dit ongetwijfeld goedkope toestel wordt onthuld. Nokia heeft echter al uitnodigingen de deur uit gedaan voor een persconferentie op 22 oktober. Dan worden een tablet en een phablet verwacht (de Nokia 1520), en wellicht ook deze Asha 500.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters