Plaatje van vermoedelijk onderdeel iPhone 5 gepubliceerd

Als de iPhone 5 ergens begin van de zomer in de winkels moet liggen, ligt het voor de hand dat de Foxconn-fabriek in China – waar de Apple-producten worden gemaakt – daar nu al mee bezig is. En soms lekt er een onderdeel van zo’n nieuw apparaat uit. Zoals op bijgaande foto te zien is.

onderdeel iPhone 5

Wat zien we hier? Drie antennes – de twee bestaande antennes voor de twee iPhone 4-versies, gsm en cdma. Maar er wordt ook een derde antenne afgebeeld die daar licht van afwijkt. En dat lijkt de antenne van de nieuwe iPhone 5 te zijn, gokken bloggers.

Veel kan hier niet van worden afgeleid. Uit eerdere geruchten spreeekt vooral de wens van techbloggers dat het toekomstige toestel wat groter wordt dan de tot dusver geproduceerde versies. Een 4 inch scherm (nu 3,5 inch) wordt alom genoemd als een mogelijke verbetering van de nieuwe versie, die voor de rest weinig van de huidige iPhone 4 zou afwijken.

Ook over de achterkant van het toestel wordt gespeculeerd. Dat zou niet meer van glas zijn, maar van een metaalsoort, of wellicht weer van een sterke kunststof, zoals bij de eerdere 3G(s)-modellen.

Wat ervan waar is? Dat weet je maar nooit met Apple-geruchten. Pas aan het begin van de zomer wordt de officiƫle aankondiging van Apple verwacht en tenzij een Apple-werknemer een prototype in een bar laat liggen, zoals vorig jaar, weten we dan pas wat er echt op de markt komt.

Bron: Ubergizmo

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters