Plaatje van vermoedelijk onderdeel iPhone 5 gepubliceerd

Als de iPhone 5 ergens begin van de zomer in de winkels moet liggen, ligt het voor de hand dat de Foxconn-fabriek in China – waar de Apple-producten worden gemaakt – daar nu al mee bezig is. En soms lekt er een onderdeel van zo’n nieuw apparaat uit. Zoals op bijgaande foto te zien is.

onderdeel iPhone 5

Wat zien we hier? Drie antennes – de twee bestaande antennes voor de twee iPhone 4-versies, gsm en cdma. Maar er wordt ook een derde antenne afgebeeld die daar licht van afwijkt. En dat lijkt de antenne van de nieuwe iPhone 5 te zijn, gokken bloggers.

Veel kan hier niet van worden afgeleid. Uit eerdere geruchten spreeekt vooral de wens van techbloggers dat het toekomstige toestel wat groter wordt dan de tot dusver geproduceerde versies. Een 4 inch scherm (nu 3,5 inch) wordt alom genoemd als een mogelijke verbetering van de nieuwe versie, die voor de rest weinig van de huidige iPhone 4 zou afwijken.

Ook over de achterkant van het toestel wordt gespeculeerd. Dat zou niet meer van glas zijn, maar van een metaalsoort, of wellicht weer van een sterke kunststof, zoals bij de eerdere 3G(s)-modellen.

Wat ervan waar is? Dat weet je maar nooit met Apple-geruchten. Pas aan het begin van de zomer wordt de officiƫle aankondiging van Apple verwacht en tenzij een Apple-werknemer een prototype in een bar laat liggen, zoals vorig jaar, weten we dan pas wat er echt op de markt komt.

Bron: Ubergizmo

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters