Plaatje van vermoedelijk onderdeel iPhone 5 gepubliceerd

Als de iPhone 5 ergens begin van de zomer in de winkels moet liggen, ligt het voor de hand dat de Foxconn-fabriek in China – waar de Apple-producten worden gemaakt – daar nu al mee bezig is. En soms lekt er een onderdeel van zo’n nieuw apparaat uit. Zoals op bijgaande foto te zien is.

onderdeel iPhone 5

Wat zien we hier? Drie antennes – de twee bestaande antennes voor de twee iPhone 4-versies, gsm en cdma. Maar er wordt ook een derde antenne afgebeeld die daar licht van afwijkt. En dat lijkt de antenne van de nieuwe iPhone 5 te zijn, gokken bloggers.

Veel kan hier niet van worden afgeleid. Uit eerdere geruchten spreeekt vooral de wens van techbloggers dat het toekomstige toestel wat groter wordt dan de tot dusver geproduceerde versies. Een 4 inch scherm (nu 3,5 inch) wordt alom genoemd als een mogelijke verbetering van de nieuwe versie, die voor de rest weinig van de huidige iPhone 4 zou afwijken.

Ook over de achterkant van het toestel wordt gespeculeerd. Dat zou niet meer van glas zijn, maar van een metaalsoort, of wellicht weer van een sterke kunststof, zoals bij de eerdere 3G(s)-modellen.

Wat ervan waar is? Dat weet je maar nooit met Apple-geruchten. Pas aan het begin van de zomer wordt de officiƫle aankondiging van Apple verwacht en tenzij een Apple-werknemer een prototype in een bar laat liggen, zoals vorig jaar, weten we dan pas wat er echt op de markt komt.

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. hdjek -

  @pmmixx

  ten eerste is mijn engels zeer slecht maar dat heb je al gemerkt met de deadt grip van mij:P Het is kan best waar zijn dat elke smarthphone te maken heeft met het death grip probleem. Maar er moet toch echt wel een manier zijn om dit te voorkomen voor een prijs van 1000 euro
  :S

 2. hdjek -

  Als de achterkant inderdaad van een metaal soort gemaakt wordt dan wordt het naar mijn mening een lelijk ding die niet past in deze tijd. Het is juist nu de tijd van glas en hoogglans materialen.

  Ik kan me haast niet voorstellen dat er een metalen achterkant komt maar mocht het zo zijn dan koop ik lekker een iphone 4 met deadt grip:Y

  1. pmmixx -

   "Death Grip" :X

   Also, die death grip gaat in nederland haast niet op. Onze frequenties zijn anders. En elke smartphone (bijna elke) heeft wel een deathgrip. De galaxy S, De Wildfire, de Desire. Noem maar op, pak ze op een bepaalde manier vast en je verliest berijk, of dit nou gsm is of wifi, verliezen zullen ze haha!

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters