Plaatje van vermoedelijk onderdeel iPhone 5 gepubliceerd

Als de iPhone 5 ergens begin van de zomer in de winkels moet liggen, ligt het voor de hand dat de Foxconn-fabriek in China – waar de Apple-producten worden gemaakt – daar nu al mee bezig is. En soms lekt er een onderdeel van zo’n nieuw apparaat uit. Zoals op bijgaande foto te zien is.

onderdeel iPhone 5

Wat zien we hier? Drie antennes – de twee bestaande antennes voor de twee iPhone 4-versies, gsm en cdma. Maar er wordt ook een derde antenne afgebeeld die daar licht van afwijkt. En dat lijkt de antenne van de nieuwe iPhone 5 te zijn, gokken bloggers.

Veel kan hier niet van worden afgeleid. Uit eerdere geruchten spreeekt vooral de wens van techbloggers dat het toekomstige toestel wat groter wordt dan de tot dusver geproduceerde versies. Een 4 inch scherm (nu 3,5 inch) wordt alom genoemd als een mogelijke verbetering van de nieuwe versie, die voor de rest weinig van de huidige iPhone 4 zou afwijken.

Ook over de achterkant van het toestel wordt gespeculeerd. Dat zou niet meer van glas zijn, maar van een metaalsoort, of wellicht weer van een sterke kunststof, zoals bij de eerdere 3G(s)-modellen.

Wat ervan waar is? Dat weet je maar nooit met Apple-geruchten. Pas aan het begin van de zomer wordt de officiële aankondiging van Apple verwacht en tenzij een Apple-werknemer een prototype in een bar laat liggen, zoals vorig jaar, weten we dan pas wat er echt op de markt komt.

Bron: Ubergizmo

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters