Plaatjes Nokia Lumia 928 lekken uit

De eerste renders van de Nokia Lumia 928 zijn uitgelekt via de twitteraccount van EVLeaks. Het 4G-toestel lijkt in eerste aanleg bestemd te zijn voor provider Verizon in de Verenigde Staten.

De persplaatjes tonen aan dat het nieuwe toestel waarschijnlijk snel openbaar zal worden gemaakt door Nokia en Verizon. Of het toestel daarna ook naar andere landen komt, valt nog niet echt te zeggen; een aangepaste versie is dan wel nodig omdat Verizon een andersoortig netwerk heeft dan de gsm-netwerken in Europa.

Het toestel heeft, aan de plaatjes te oordelen, een Xenon flitser, wat we voor het eerst zien in een Lumia-telefoon. Daaronder zit ook nog eens een LED-flitser. De 8-megapixelcamera zou een PureView worden, met Carl Zeiss-lens en OIS-stabilisatie die we ook in de Lumia 920 tegenkomen.

Andere gelekte specificaties vermelden hetzelfde 4,5-inch scherm dat de Lumia 920 heeft, een 1,5 Ghz dualcore Qualcomm Snapdragon S4-processor, en een 1,2-megapixelfrontcamera. Het toestel kan evenals de Lumia 920 draadloos worden opgeladen en loopt op Windows Phone 8.

Lumia 928 

Bron: Fonearena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. sianto -

  Ik denk dat dit een beetje Photoshop is: kijk maar naar dat telefoon icoontje met Verizon wireless er op. dat is er zeker weten ingeplakt. Ook de kleur is anders.

 2. huismeester021 -

  Leuk allemaal maar voor zover bekent komt hij alleen naar amerika dus begrijp ik de meerwaarde niet waarom hij hier wordt beschreven.
  De specs zijn ook niet schokkend vergeleken met de 920 maar ja MS bepaalt allemaal wat erin mag qua hardware ze blijven achter de feiten aanlopen als het om de hardware gaat.

  1. johnmalcolm -

   Prima dat allaboutphones de laatste tijd veel aandacht aan Windows en Nokia besteedt. Overigens, autobladen schrijven ook vaker over modellen die hier niet verkrijgbaar zijn. Het gaat er overigens om dat de 920 exclusief in de VS voor AT&T bedoeld was en het halfjaar exclusiviteit voorbij is en nu Verizon min of meer dezelfde highend Nokia mag voeren die dan 928 gaat heten.

   1. bartvuijk -

    Het ligt voor de hand dat Nokia zijn high-end toestellen op termijn ook naar Nederland zal brengen. De Lumia 900 werd ook aanvankelijk alleen in de VS uitgebracht.

  2. Eddddd -

   Hoezo lopen ze achter? Mooi toestel, met super camera inclusief beeldstabilisatie (had ik dat dit weekend ook maar gehad op mijn telefoon 🙁 ), goede filmopnamen mogelijk met betere geluidsopname dan welk ander toestel. Verder 4G, supersnel OS en daarop afgestemde componenten, mooi scherm. Dan is mijn wensenlijst al wel in vervulling. Zelfs (en gelukkig!) de telefoonspeaker is altijd prima bij Nokia (in tegenstelling tot diverse ander merken, wat ik in de loop der jaren heb mogen ervaren). En je kunt het beestje met je handschoenen aan bedienen, materiaalkeuze is mooi. In deze prijsklassen kan ik me geen beter toestel voorstellen (momenteel gebruik ik Android).

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters