'Plaatjes van nieuwe 4,7- en 5,5-inch iPhones lekken uit'

Foto’s van de twee nieuwe iPhones waar Apple aan zou werken zijn uitgelekt. De foto’s tonen de opvolgers van de iPhone 5S: een met een schermformaat van 4,7-inch en de ander met een schermformaat van 5,5-inch. Alleen: zijn ze echt?

Het antwoord op die vraag weten we pas als Apple de apparaten officieel aan de pers presenteert, waarschijnlijk pas in september of oktober. Al tijden gaan er geruchten rond over de twee nieuwe, grotere iPhones waar Apple aan zou werken. De iPhone 5S is tegenwoordig een buitenbeentje in smartphoneland vanwege het kleine scherm. Om over voorgaande generaties nog maar te zwijgen.

Apple zou naar de wensen van zijn klanten luisteren en niet een, maar twee grotere iPhones willen uitbrengen. Een grote iPhone 6 die net zo groot is als een LG Nexus 4 of een HTC One, en een phablet, die zich qua formaat kan meten met de Samsung Galaxy Note 3.

De foto’s die nu zijn uitgelekt, zijn getwitterd met de hashtag #iphone6 zonder verdere informatie erbij. Ook staan de apparaten niet aan, wat de indruk wekt dat het wel eens om een zelfgemaakte dummy of een mock-up kan gaan.

De geloofwaardigheid van deze foto’s wordt wel weer versterkt door de aanwezigheid van een frontcamera boven het scherm. Die hadden voorgaande foto’s van de ‘ iPhone 6′ niet. Daarentegen is het onwaarschijnlijk dat Apple zijn eigen logo van de achterkant zou weglaten. Dus of deze foto’s echt zijn; het valt te betwijfelen.

'Plaatjes van nieuwe 4,7- en 5,5-inch iPhones lekken uit' 24 820x420 

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jamie Paenen -

    Ik vind de eerste foto (van de voorkant) er erg nep uit zien. De grote variant heeft een gouden rand rondom het toestel, en een zilveren rand rondom de home-button. De kleine variant heeft een zilveren rand rondom het toestel, en een gouden rand rondom de home-button. Bovendien is de home-button van de kleine variant veel witter als het toestel zelf. Dit ziet er erg gephotoshopt uit als je het mij vraagt!!!

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters