'Plaatjes van nieuwe 4,7- en 5,5-inch iPhones lekken uit'

Foto’s van de twee nieuwe iPhones waar Apple aan zou werken zijn uitgelekt. De foto’s tonen de opvolgers van de iPhone 5S: een met een schermformaat van 4,7-inch en de ander met een schermformaat van 5,5-inch. Alleen: zijn ze echt?

Het antwoord op die vraag weten we pas als Apple de apparaten officieel aan de pers presenteert, waarschijnlijk pas in september of oktober. Al tijden gaan er geruchten rond over de twee nieuwe, grotere iPhones waar Apple aan zou werken. De iPhone 5S is tegenwoordig een buitenbeentje in smartphoneland vanwege het kleine scherm. Om over voorgaande generaties nog maar te zwijgen.

Apple zou naar de wensen van zijn klanten luisteren en niet een, maar twee grotere iPhones willen uitbrengen. Een grote iPhone 6 die net zo groot is als een LG Nexus 4 of een HTC One, en een phablet, die zich qua formaat kan meten met de Samsung Galaxy Note 3.

De foto’s die nu zijn uitgelekt, zijn getwitterd met de hashtag #iphone6 zonder verdere informatie erbij. Ook staan de apparaten niet aan, wat de indruk wekt dat het wel eens om een zelfgemaakte dummy of een mock-up kan gaan.

De geloofwaardigheid van deze foto’s wordt wel weer versterkt door de aanwezigheid van een frontcamera boven het scherm. Die hadden voorgaande foto’s van de ‘ iPhone 6′ niet. Daarentegen is het onwaarschijnlijk dat Apple zijn eigen logo van de achterkant zou weglaten. Dus of deze foto’s echt zijn; het valt te betwijfelen.

'Plaatjes van nieuwe 4,7- en 5,5-inch iPhones lekken uit' 24 820x420 

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jamie Paenen -

    Ik vind de eerste foto (van de voorkant) er erg nep uit zien. De grote variant heeft een gouden rand rondom het toestel, en een zilveren rand rondom de home-button. De kleine variant heeft een zilveren rand rondom het toestel, en een gouden rand rondom de home-button. Bovendien is de home-button van de kleine variant veel witter als het toestel zelf. Dit ziet er erg gephotoshopt uit als je het mij vraagt!!!

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters