'Plaatjes van nieuwe 4,7- en 5,5-inch iPhones lekken uit'

Foto’s van de twee nieuwe iPhones waar Apple aan zou werken zijn uitgelekt. De foto’s tonen de opvolgers van de iPhone 5S: een met een schermformaat van 4,7-inch en de ander met een schermformaat van 5,5-inch. Alleen: zijn ze echt?

Het antwoord op die vraag weten we pas als Apple de apparaten officieel aan de pers presenteert, waarschijnlijk pas in september of oktober. Al tijden gaan er geruchten rond over de twee nieuwe, grotere iPhones waar Apple aan zou werken. De iPhone 5S is tegenwoordig een buitenbeentje in smartphoneland vanwege het kleine scherm. Om over voorgaande generaties nog maar te zwijgen.

Apple zou naar de wensen van zijn klanten luisteren en niet een, maar twee grotere iPhones willen uitbrengen. Een grote iPhone 6 die net zo groot is als een LG Nexus 4 of een HTC One, en een phablet, die zich qua formaat kan meten met de Samsung Galaxy Note 3.

De foto’s die nu zijn uitgelekt, zijn getwitterd met de hashtag #iphone6 zonder verdere informatie erbij. Ook staan de apparaten niet aan, wat de indruk wekt dat het wel eens om een zelfgemaakte dummy of een mock-up kan gaan.

De geloofwaardigheid van deze foto’s wordt wel weer versterkt door de aanwezigheid van een frontcamera boven het scherm. Die hadden voorgaande foto’s van de ‘ iPhone 6′ niet. Daarentegen is het onwaarschijnlijk dat Apple zijn eigen logo van de achterkant zou weglaten. Dus of deze foto’s echt zijn; het valt te betwijfelen.

'Plaatjes van nieuwe 4,7- en 5,5-inch iPhones lekken uit' 24 820x420 

Bron: Slashgear

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters