'Plaatjes van nieuwe 4,7- en 5,5-inch iPhones lekken uit'

Foto’s van de twee nieuwe iPhones waar Apple aan zou werken zijn uitgelekt. De foto’s tonen de opvolgers van de iPhone 5S: een met een schermformaat van 4,7-inch en de ander met een schermformaat van 5,5-inch. Alleen: zijn ze echt?

Het antwoord op die vraag weten we pas als Apple de apparaten officieel aan de pers presenteert, waarschijnlijk pas in september of oktober. Al tijden gaan er geruchten rond over de twee nieuwe, grotere iPhones waar Apple aan zou werken. De iPhone 5S is tegenwoordig een buitenbeentje in smartphoneland vanwege het kleine scherm. Om over voorgaande generaties nog maar te zwijgen.

Apple zou naar de wensen van zijn klanten luisteren en niet een, maar twee grotere iPhones willen uitbrengen. Een grote iPhone 6 die net zo groot is als een LG Nexus 4 of een HTC One, en een phablet, die zich qua formaat kan meten met de Samsung Galaxy Note 3.

De foto’s die nu zijn uitgelekt, zijn getwitterd met de hashtag #iphone6 zonder verdere informatie erbij. Ook staan de apparaten niet aan, wat de indruk wekt dat het wel eens om een zelfgemaakte dummy of een mock-up kan gaan.

De geloofwaardigheid van deze foto’s wordt wel weer versterkt door de aanwezigheid van een frontcamera boven het scherm. Die hadden voorgaande foto’s van de ‘ iPhone 6′ niet. Daarentegen is het onwaarschijnlijk dat Apple zijn eigen logo van de achterkant zou weglaten. Dus of deze foto’s echt zijn; het valt te betwijfelen.

'Plaatjes van nieuwe 4,7- en 5,5-inch iPhones lekken uit' 24 820x420 

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jamie Paenen -

    Ik vind de eerste foto (van de voorkant) er erg nep uit zien. De grote variant heeft een gouden rand rondom het toestel, en een zilveren rand rondom de home-button. De kleine variant heeft een zilveren rand rondom het toestel, en een gouden rand rondom de home-button. Bovendien is de home-button van de kleine variant veel witter als het toestel zelf. Dit ziet er erg gephotoshopt uit als je het mij vraagt!!!

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Sony Xperia X

Sony stopt met premium mid-range smartphones lees verder

OnePlus 5

OnePlus onthult chipset en positie vingerafdrukscanner OnePlus 5 lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

‘Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus al volop in ontwikkeling, codenamen bekend’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters