Playbook kost nog maar 285 euro in Engeland

De BlackBerry PlayBook is in Engeland erg afgeprijsd. De goedkoopste variant van de tablet van RIM kost nog maar 285 euro, terwijl dezelfde 16GB-variant in de allergoedkoopste Nederlandse winkel nog altijd 374 euro kost.

BlackBerry PlayBook piano

De tablet is in prijs verlaagd. Terwijl het apparaat bij de lancering hetzelfde prijskaartje kreeg als de iPad van Apple. De nieuwe prijs betekent een korting van 150 pond ten opzichte van de originele prijs.

Tot de prijsverlaging in het Verenigd Koninkrijk is besloten door de Carphone Warehouse, hier beter bekend als The Phone House. De korting heeft veel te maken met de tamelijk slechte verkoopresultaten van de tablet. De tablet is niet echt concurrerend voor de iPad met zijn eenprocents-marktaandeel.

Het is niet helemaal duidelijk of het een tijdelijke aanbieding is van Carphone Warehouse of dat de prijsverlaging permanent is. Nederlanders die binnenkort in het VK op bezoek zijn, kunnen er in ieder geval nu eentje goedkoop scoren als ze dat willen.

Bron: Unwiredview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. gast TK -

    zag hem al staan voor euro 299.- de 16 Gb en indezelfde straat de 32 MB versie voor 500.- .
    Nog even wachten dan gooien ze hem je achterna bij de benzinepomp . Als ie in de buurt komt van de 200 euris dan koop ik hem wel denk ik al was het alleen maar voor de spielerei.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via