Poging tot sms-record nieuwjaarsnacht

Verschillende bedrijven waaronder SlamFM, Q Music en Veronica Magazine hebben in samenwerking met SMScity.com een gratis sms planner voor nieuwjaarsnacht uitgebracht. Het doel hiervan is om zo veel mogelijk verstuurde sms’jes op nieuwjaarsnacht te genereren.

SMScity.com lijkt dit jaar nog wat zout in de wonden te willen strooien door een wereldrecordpoging nieuwjaars-sms’jes-versturen te doen.

Deze recordpoging wil SMScity.com doen middels een gratis nieuwjaars-sms-planner op haar site. Het bedrijf zal de actie ondernemen in samenwerking met verschillende media-partijen,namelijk Radio 538, SlamFM, Q Music, Veronica Magazine, de Pers en Startpagina.nl. De actie komt er op neer dat klanten van SMScity.com alvast tien gratis nieuwjaars-sms’jes kunnen inplannen op de site van SMScity.com, zodat ze niet tijdens het drinken van champagne en het uitdelen van nieuwjaars-zoenen ook nog eens sms’jes hoeven te gaan schrijven. Het doel is om tenminste drie miljoen sms’jes te versturen in de nieuwjaarsnacht.

smscity 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters