Pokémon Go Adventure Week: vier keer zoveel candy, gratis hoed en meer

De Pokémon Go Adventure Week gaat bijna van start! In dit artikel kun je alles vinden wat je moet weten over dit evenement.

Pokémon Go Adventure week gaat van start

Pokémon Go ontplofte vorig jaar. De mobiele augmented reality game wist dankzij de nostalgische kracht van Pokémon binnen korte tijd de harten van miljoenen spelers te veroveren. In China werd het spelletje zelfs verboden omdat spelers zonder op te letten de straat oplieten.

Pokémon Go Adventure Week

Ook in ons kleine landje wist de augmented reality game voor een hoop ophef te bezorgen. Ondertussen is het aantal spelers sterk teruggelopen. Toch is er nog een groep fanatieke spelers over, die nog steeds wachten op beloofde functies zoals het ruilen van Pokémons en het vechten tegen andere trainers.

Tot dan worden we zoet gehouden met de Adventure Week. Niantic Labs, de ontwikkelaar van het mobiele spelletje, viert dat alle spelers bij elkaar 15.8 miljard kilometer hebben gelopen. Dat is evenveel als van de aarde tot de rand van ons zonnestelsel.

Allerlei extraatjes

Tijdens de Adventure Week kom je meer Pokémon van het Rock-type tegen. Daardoor kun je de vrij zeldzame Pokémon zoals Omanyte, Aerodactyl en Kabuto binnen hengelen. Daarnaast ontvang je meer items uit je PokéStops en zijn Poké Balls voor de helft afgeprijsd.

Pokémon Go code

En daar blijft het niet bij. Je Buddy-Pokémon krijgen namelijk de hele week vier keer zoveel candy. Daarnaast wordt er een nieuw hoedje geïntroduceerd, de Explorer’s Hat. Je krijgt het kledingstuk gratis als je tijdens de Adventure Week Pokémon Go speelt.

De Pokémon Go Adventure Week gaat op 18 mei om 22:00 van start en eindigt op 25 mei om 22:00. Heb jij het spelletje überhaupt nog op je smartphone staan? Check hier vijf andere Pokémon-spelletjes voor je mobiel die je kunt spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. poke-fan -

    Super week dus. Ik heb alleen eens een hele andere vraag. Bij ons in het dorp schijnen er mensen te zijn die Pokemon Go spelen met hun luie reet achter de pc en veroveren steeds alle Gyms in ons dorp. Als je een Gym wilt aanvallen en die zijn allemaal level 10, en je slaagt erin om hem te veroveren, dan duurt het geen half uur en dan zijn ze weer terug verovert en weer binnen 5 min naar level 10. Waar kun je dit melden zodat deze spelers een ban krijgen. Want zo is het niet leuk om te spelen, en zo zielig om te zien dat mijn zoontje van 8 jaar zo teleurgesteld is elke keer. Deze ban zou op het IP-adres en op het tel.nr. gegeven moeten worden. Want een nieuw google account is zo weer gemaakt.

      1. Kees -

        Ik val geen andere kleuren meer aan, maar sluit aan bij mijn eigen kleur. Dat is veel effectiever. En ja, daar zullen ook wel een paar spoofers tussen zitten.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters