Pokémon Go Adventure Week: vier keer zoveel candy, gratis hoed en meer

De Pokémon Go Adventure Week gaat bijna van start! In dit artikel kun je alles vinden wat je moet weten over dit evenement.

Pokémon Go Adventure week gaat van start

Pokémon Go ontplofte vorig jaar. De mobiele augmented reality game wist dankzij de nostalgische kracht van Pokémon binnen korte tijd de harten van miljoenen spelers te veroveren. In China werd het spelletje zelfs verboden omdat spelers zonder op te letten de straat oplieten.

Pokémon Go Adventure Week

Ook in ons kleine landje wist de augmented reality game voor een hoop ophef te bezorgen. Ondertussen is het aantal spelers sterk teruggelopen. Toch is er nog een groep fanatieke spelers over, die nog steeds wachten op beloofde functies zoals het ruilen van Pokémons en het vechten tegen andere trainers.

Tot dan worden we zoet gehouden met de Adventure Week. Niantic Labs, de ontwikkelaar van het mobiele spelletje, viert dat alle spelers bij elkaar 15.8 miljard kilometer hebben gelopen. Dat is evenveel als van de aarde tot de rand van ons zonnestelsel.

Allerlei extraatjes

Tijdens de Adventure Week kom je meer Pokémon van het Rock-type tegen. Daardoor kun je de vrij zeldzame Pokémon zoals Omanyte, Aerodactyl en Kabuto binnen hengelen. Daarnaast ontvang je meer items uit je PokéStops en zijn Poké Balls voor de helft afgeprijsd.

Pokémon Go code

En daar blijft het niet bij. Je Buddy-Pokémon krijgen namelijk de hele week vier keer zoveel candy. Daarnaast wordt er een nieuw hoedje geïntroduceerd, de Explorer’s Hat. Je krijgt het kledingstuk gratis als je tijdens de Adventure Week Pokémon Go speelt.

De Pokémon Go Adventure Week gaat op 18 mei om 22:00 van start en eindigt op 25 mei om 22:00. Heb jij het spelletje überhaupt nog op je smartphone staan? Check hier vijf andere Pokémon-spelletjes voor je mobiel die je kunt spelen.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters