Pokémon Go app voor Android meldt wanneer er Pokémon in de buurt zijn

Als je Pokémon Go speelt, heb je het vast al weleens meegemaakt: je jaagt op een specifiek exemplaar, maar waar zit ‘ie nou? Constant je Pokémon Go app aan hebben staan is natuurlijk geen optie. Gelukkig is daar PokeNotify, dat je een berichtje stuurt als de door jouw gewenste Pokémon in de buurt is.

PokeNotify

Pokémon Go
De PokeNotify app

PokeNotify zorgt er  voor dat jij de Pokémon krijgt die je graag wilt hebben. Het mooiste van de app is dat je de Pokémon Go app niet meer hoeft te openen. Hierdoor gaat je accu een stuk langer mee en zo kan je nog veel langer Pokémon vangen. De app is één grote win-winsituatie. Er zijn nog meer handige functies in de PokeNotify-app.

Word je  moe van al die Rattata’s en Caterpie’s, dan zorg je via de PokeNotify app dat je geen notificatie meer van deze Pokémon krijgt. Elke keer als je een notificatie van een Pokémon in de buurt krijgt, zie je ook wanneer de Pokémon van de map verdwijnt en hij niet meer te vangen is.

Pokémon Go
De kaskraker Pokémon Go

Cheaten

PokeNotify haalt de data om te zien waar de Pokémon zijn direct van de Pokémon Go app. Andere apps die laten zien waar Pokémon zijn, halen het uit crowdsourced data, waardoor ze niet even accuraat zijn als PokeNotify. Niantic Labs heeft het vaak door als je aan het cheaten bent. Meestal wordt je account geblokkeerd of je wordt permanent geblokkeerd van het spel. Doordat je met PokeNotify niet hoeft in te loggen met je Pokémon Go of Google account zal Niantic Labs er niet achter komen of je de app gebruikt of niet.

Pokémon Go

Pokémon Go
Alle Pokémon die te vangen zijn in Pokémon Go

Pokémon Go is de app-hit van deze zomer. In deze nieuwe applicatie van de makers van Niantic Labs en Pokémon is het de bedoeling dat je zelf de wijde wereld in trekt om Pokémon te gaan vangen. Dit doe je dan met je smartphone die voorzien is van een GPS. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de GPS in je smartphone is het mogelijk om op verschillende locaties verschillende Pokémon te vangen. Wanneer een Pokémon in de buurt is zal je smartphone, wanneer de applicatie open is, beginnen trillen en kun je hem vangen. Tijdens het vangen wordt de Pokémon met behulp van de achtercamera van je smartphone in de echte wereld geprojecteerd.

De PokeNotify-app is op dit moment alleen beschikbaar op Android in de Google Play Store. Of de app ook naar iOS komt is niet te zeggen.

Bron: TheNextWeb.com

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters