Pokémon Go: dit zijn alle nieuwe baby Pokémon en hoe je ze vangt

Niantic Labs heeft nieuwe Pokémon aan Pokémon Go toegevoegd. In dit artikel zetten we ze op een rijtje, en leggen we je uit hoe je ze kunt bemachtigen.

Pokémon Go

Pokémon GoHet gerucht deed de ronde dat Niantic Labs deze maand meer dan honderd nieuwe Pokémon toe zouden voegen aan Pokémon Go. Dan hebben we het over de tweede generatie, die je kent van de originele games Pokémon Gold en Pokémon Silver. Gisteren werd de langverwachte update dan eindelijk onthuld. Helaas bleek het nog niet om de volledige generatie te gaan, maar om een kleine selectie.

Baby Pokémon

Niantic Labs heeft namelijk enkel baby Pokémon aan de game toegevoegd. Je kunt ze enkel verkrijgen door eieren uit te laten komen, die je kunt krijgen bij Pokéstops. De zes baby Pokémon zijn als het ware de voorgangers van Pokémon die je al kon vangen. Er is bijvoorbeeld een baby-variant van Pikachu, genaamd Pichu. In de originele games werden de baby-varianten ook pas in de tweede generatie toegevoegd. De kans is overigens groot dat Niantic Labs later alsnog de rest van de tweede generatie Pokémon zal introduceren. Waarschijnlijk komen er ook meer baby Pokémon, gezien de ontwikkelaar het in zijn persbericht een voorlopige selectie noemt.

Verschillende eieren

Elke baby Pokémon kan uit slechts één type ei komen. Voor Cleffa en Igglypuff zul je bijvoorbeeld twee kilometer moeten lopen. Pichu en Togepi kunnen bemachtigd worden middels een ei waarvoor je vijf kilometer moet lopen, en de zeldzamere Smoochum, Elekid en Magby vereisen tien kilometer. Dat zijn in totaal dus slechts zeven nieuwe Pokémon. Dat is een teleurstelling voor de trouwe spelers, maar hopelijk zijn er binnenkort meer nieuwe exemplaren om te vervangen. Dit is de volledige lijst van nieuwe Pokémon:

  • Magby (baby Magmar)
  • Elekid, (baby Electabuzz)
  • Cleffa, (baby Clefairy)
  • Igglypuff, (baby Jigglypuff)
  • Pichu (baby Pikachu)
  • Smoochum (baby Jynx)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters