Pokémon Go nu beschikbaar in sommige landen

Na meerdere maanden wachten is het eindelijk zover: Pokémon Go is eindelijk beschikbaar, maar wel maar bepaalde landen.

Nog niet in Benelux

Hoewel Pokémon Go nu voor iedereen zichtbaar is in de iOS app store en Google Play Store, kunnen wij Westerlingen de app nog niet installeren. Momenteen is de nieuwe applicatie van Nintendo alleen maar beschikbaar in Nieuw Zeeland, Australië en waarschijnlijk ook Japan. Dit waren tevens de landen die de applicatie mochten testen. Wanneer de applicatie naar Europa komt is momenteel nog onduidelijk.

Pokémons in het echt

Pokémon GoVoorbije maanden heb je wel vaker op onze site, en waarschijnlijk ook op andere sites (waar je niet zou moeten zijn) iets voorbij zien komen over Pokémon Go. De reden hiervoor is dat Pokémon met zijn nieuwe applicatie Pokémons in ons dagelijkse leven plaatst. Dit doen ze door gebruik te maken van augmented reality en natuurlijk je smartphone. Net zoals in de oudere Pokémon spellen is het nog altijd de bedoeling de Pokémons te vangen. Maar in plaats van ze als trainer in een geheel virtueel spel te vangen, kom je de Pokémons in het degelijkste leven tegen. Op verschillende locaties in de wereld vind je ook verschillende Pokémons. Om de Pokémons tegen te komen gebruikt de applicatie de GPS in je smartphone om bij te houden waar je bent. Dankzij de achtercamera van je smartphone en een beetje augmentated reality magie kun je de Pokémons ook echt zien. Hierdoor lijken ze er net echt te zijn.

Gratis om te gebruiken

Voor de echte Pokémon fans onder ons klinkt dit geweldig. En wat het nog geweldiger maakt is dat de applicatie gratis te spelen is. Er zijn wel in-app aankopen, maar zelfs zonder deze aan te schaffen is het spel perfect speelbaar. Mocht je willen is er wel een Pokémon Go bandje dat je waarschuwt wanneer er een Pokémon in de buurt is.

Bron: AndroidPolice.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters