Pokémon Go krijgt zeer binnenkort co-op multiplayer

Pokémon Go krijgt zeer binnenkort dan eindelijk co-op multiplayer. Dat heeft Niantic Labs afgelopen weekend onthuld.

Pokémon Go

Pokémon GoHet staat buiten kijf dat Niantic Labs niet de gigantische hype rondom Pokémon Go in stand heeft kunnen houden. Problemen werden te laat opgelost, beloofde functies lieten lang op zich wachten, en de game mistte de nodige diepgang om het langer interessant te houden. Helaas. Toch is de augmented reality game nog steeds zeer populair. Volgens de ontwikkelaar spelen wereldwijd maar liefst 65 miljoen mensen elke maand het spelletje.

In de prijzen gevallen

Een indrukwekkende prestatie dus. De game werd onlangs bestempeld als Best Mobile and Handheld Game door de  British Academy of Film, Television and Arts. IGN benoemde het spel tot beste mobiele game van het jaar, en de BBC noemde het zelfs de beste game van 2017. Dat gaat dan weer erg ver, maar Pokémon Go heeft wel de toekomst van tech mainstream gemaakt. De toekomst ja, want bedrijven als Apple zien augmented reality als de volgende grote techrevolutie.

Co-op multiplayer

Niantic Labs bedankte afgelopen weekend alle fans voor de vele prijzen die het spelletje heeft gewonnen. Daarnaast onthulde de ontwikkelaar ook hoe de toekomst van Pokémon Go er uit gaat zien. De mobiele game krijgt zeer binnenkort co-op multiplayer. Volgens de ontwikkelaar kunnen gamers op verschillende manieren samen spelen. Of het puur om battles en het ruilen van Pokémon zal gaan is nog niet bekend.

Op naar de toekomst!

Het zijn in ieder geval functies waar fans al vanaf het begin op hebben gewacht. De mogelijkheid om de koddige beestjes met elkaar te ruilen is een ontzettend belangrijk onderdeel van de games voor Nintendo’s handhelds. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de gevechten tussen spelers. Kan Niantic Labs iedereen weer doen terugkeren naar het verslavende spelletje? Dat lijkt ons sterk, maar dergelijke nieuwe functies zouden zeker helpen!

Bron:Niantic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ben -

    Hmmm en waarin zouden we niantic nu al geloven. Ze hebben al die tijd geen barst voor ons gedaan ondanks alle geklaag. En nu zouden ze het wel doen? Geloof er geen barst van. De groeten ik speel dit shit spel niet meer.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters