Pokémon Go krijgt zeer binnenkort co-op multiplayer

Pokémon Go krijgt zeer binnenkort dan eindelijk co-op multiplayer. Dat heeft Niantic Labs afgelopen weekend onthuld.

Pokémon Go

Pokémon GoHet staat buiten kijf dat Niantic Labs niet de gigantische hype rondom Pokémon Go in stand heeft kunnen houden. Problemen werden te laat opgelost, beloofde functies lieten lang op zich wachten, en de game mistte de nodige diepgang om het langer interessant te houden. Helaas. Toch is de augmented reality game nog steeds zeer populair. Volgens de ontwikkelaar spelen wereldwijd maar liefst 65 miljoen mensen elke maand het spelletje.

In de prijzen gevallen

Een indrukwekkende prestatie dus. De game werd onlangs bestempeld als Best Mobile and Handheld Game door de  British Academy of Film, Television and Arts. IGN benoemde het spel tot beste mobiele game van het jaar, en de BBC noemde het zelfs de beste game van 2017. Dat gaat dan weer erg ver, maar Pokémon Go heeft wel de toekomst van tech mainstream gemaakt. De toekomst ja, want bedrijven als Apple zien augmented reality als de volgende grote techrevolutie.

Co-op multiplayer

Niantic Labs bedankte afgelopen weekend alle fans voor de vele prijzen die het spelletje heeft gewonnen. Daarnaast onthulde de ontwikkelaar ook hoe de toekomst van Pokémon Go er uit gaat zien. De mobiele game krijgt zeer binnenkort co-op multiplayer. Volgens de ontwikkelaar kunnen gamers op verschillende manieren samen spelen. Of het puur om battles en het ruilen van Pokémon zal gaan is nog niet bekend.

Op naar de toekomst!

Het zijn in ieder geval functies waar fans al vanaf het begin op hebben gewacht. De mogelijkheid om de koddige beestjes met elkaar te ruilen is een ontzettend belangrijk onderdeel van de games voor Nintendo’s handhelds. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de gevechten tussen spelers. Kan Niantic Labs iedereen weer doen terugkeren naar het verslavende spelletje? Dat lijkt ons sterk, maar dergelijke nieuwe functies zouden zeker helpen!

Bron:Niantic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ben -

    Hmmm en waarin zouden we niantic nu al geloven. Ze hebben al die tijd geen barst voor ons gedaan ondanks alle geklaag. En nu zouden ze het wel doen? Geloof er geen barst van. De groeten ik speel dit shit spel niet meer.

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters