Pokémon Go krijgt zeer binnenkort co-op multiplayer

Pokémon Go krijgt zeer binnenkort dan eindelijk co-op multiplayer. Dat heeft Niantic Labs afgelopen weekend onthuld.

Pokémon Go

Pokémon GoHet staat buiten kijf dat Niantic Labs niet de gigantische hype rondom Pokémon Go in stand heeft kunnen houden. Problemen werden te laat opgelost, beloofde functies lieten lang op zich wachten, en de game mistte de nodige diepgang om het langer interessant te houden. Helaas. Toch is de augmented reality game nog steeds zeer populair. Volgens de ontwikkelaar spelen wereldwijd maar liefst 65 miljoen mensen elke maand het spelletje.

In de prijzen gevallen

Een indrukwekkende prestatie dus. De game werd onlangs bestempeld als Best Mobile and Handheld Game door de  British Academy of Film, Television and Arts. IGN benoemde het spel tot beste mobiele game van het jaar, en de BBC noemde het zelfs de beste game van 2017. Dat gaat dan weer erg ver, maar Pokémon Go heeft wel de toekomst van tech mainstream gemaakt. De toekomst ja, want bedrijven als Apple zien augmented reality als de volgende grote techrevolutie.

Co-op multiplayer

Niantic Labs bedankte afgelopen weekend alle fans voor de vele prijzen die het spelletje heeft gewonnen. Daarnaast onthulde de ontwikkelaar ook hoe de toekomst van Pokémon Go er uit gaat zien. De mobiele game krijgt zeer binnenkort co-op multiplayer. Volgens de ontwikkelaar kunnen gamers op verschillende manieren samen spelen. Of het puur om battles en het ruilen van Pokémon zal gaan is nog niet bekend.

Op naar de toekomst!

Het zijn in ieder geval functies waar fans al vanaf het begin op hebben gewacht. De mogelijkheid om de koddige beestjes met elkaar te ruilen is een ontzettend belangrijk onderdeel van de games voor Nintendo’s handhelds. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de gevechten tussen spelers. Kan Niantic Labs iedereen weer doen terugkeren naar het verslavende spelletje? Dat lijkt ons sterk, maar dergelijke nieuwe functies zouden zeker helpen!

Bron:Niantic

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters