Code Pokémon Go onthult shiny Pokémon en meer

Binnenkort komt er een grote update naar Pokémon Go, het populaire mobiele spelletje. Er zijn nu dankzij de code van het spelletje meer details opgedoken.

Pokémon GO

Een shiny PidgeottoNa maanden aan kleine toevoegingen komt er op 12 december eindelijk een langverwachte grote update naar Pokémon Go. Het virtual reality spelletje van Niantic Labs brak in de eerste maand talloze records. Al snel kwamen veel spelers er echter achter dat er nog tamelijk weinig te doen is. Zo missen essentiële functies uit de handheld-games, zoals het ruilen van Pokémon en het vechten tegen andere trainers. Dat soort functies kun je binnenkort dus allemaal verwachten.

Code

Eerst krijgen we dus op 12 december een grote update die een hoop nieuwe Pokémon toevoegt. Fervente fans zijn in de code van het mobiele spelletje gedoken, waar de afgelopen maanden regelmatig hints naar de toekomst waren te vinden. Ook nu was dat het geval. Niantic Labs heeft in de code van het spelletje namelijk al enige voorbereidingen getroffen voor de aankomende update. Op 12 december komen er naar verwachting maar liefst 100 nieuwe Pokémon naar Pokémon Go, dus je kunt er weer op uit om ze allemaal te verzamelen.

Shiny Pokémon

Dat gaat een nog grotere klus worden dan je dacht, zo blijkt uit de code van het spelletje. Je zult namelijk echt beestje twee keer moeten gaan vangen. De code wijst er namelijk op dat Niantic Labs voor elk soort Pokémon onderscheid gaat brengen tussen vrouwelijke en mannelijke exemplaren. In de originele games zorgde dat ervoor dat je eieren kon broeden. Voor de echte verzamelaars is er nog beter nieuws: uit de code blijkt dat er ook shiny Pokémon naar Pokémon Go komen. Dat zijn zeer zeldzame varianten op normale Pokémon met andere kleurtjes. Shiny Pokémon werden in de originele games ook in de tweede generatie geïntroduceerd, dus het is een logische zet.

Avatars

Als laatste ontdekking hebben we kostuums voor Pokémon en nieuwe mogelijkheden om je avatar aan te passen. Nu lijken vrijwel alle trainers op elkaar, iets waar waarschijnlijk binnenkort verandering in gaat komen, als we de aanpassingen in de code van het spelletje moeten geloven. We gaan op 12 december ontdekken of Niantic Labs al deze veranderingen en toevoegingen ook daadwerkelijk gaat implementeren!

Bron: TheSilphRoad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters