Pokémon Go krijgt bezoek van surfende Pikachu

Niantic heeft weer iets nieuws bedacht om Pokémon Go spelers bij elkaar te krijgen: Pokémon Go Community Day. Dit is een maandelijks terugkerend evenement, waarbij speciale Pokémon voor een paar uurtjes in het wild te jagen zijn. Het evenement is bedoeld om spelers te laten vieren dat ze deel uitmaken van de Pokémon Go gemeenschap en om meteen nieuwe vrienden te maken.

Surfende Pikachu in het wild

De eerste Pokémon Go Day zal binnenkort al plaatsvinden op 20 januari van 10 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s middags. Behoorlijk kort dus, maar een goed excuus om op je vrije zaterdag even los te gaan met de beestjes. Tijdens het event zal Pikachu te gast zijn als speciale Pokémon. Dus als je hem nog niet had gevangen is dit je kans. Naast speciale Pokémon zullen er tijdens Community Day ook speciale moves te bewonderen zijn, die eerder nog niet beschikbaar waren voor de speciale Pokémon. Deze keer is het de Surf move.

Pokémon Go Community Day

Eerdere verschijningen Pikachu op de golven

Een surfende Pikachu is niet iets nieuws, maar zagen we voor het eerst in Pokémon Yellow. Dit spel kwam met de minigame Pikachu’s Beach, waarin je met Pikachu over de golven kon surfen. Verder is de speciale variant van Pikachu ook verschenen in onder andere Pokémon Stop, Pokémon Channel en Pokémon Stadium.

Nog meer extra’s tijdens Community Day

Tijdens Community Day zijn er behalve speciale Pokémon en moves ook andere extra’s om spelers te lokken. Zo danst op de Pokémon Go site een verleidelijk bolletje met daarin de woorden 3-Hour Lures. En als laatste krijg je ook nog dubbele experience punten.

Over een paar dagen is het dus al tijd om op jacht te gaan en volgende maand zal er weer een nieuwe Pokémon in het wild verschijnen. Welke dat is, heeft Niantic nog niet bekendgemaakt.

Via: Pokémongolive

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters