Eindelijk: App Store toont nieuwe Pokémon voor Pokémon Go 🎉

Pokémon Go blijft een verslavend spelletje, maar spelers moeten wel een hoop geduld hebben. Niantic blijft nieuws droppen rondom nieuwe games, maar Pokémon Go wacht nog steeds op grote features die vorig jaar al zijn beloofd! Ondertussen hebben we het over Ingress Prime en Harry Potter: Wizards Unite. Dat zijn de volgende twee mobiele games van Niantics. Beide spelletjes borduren voort op het concept van de monsterhit.

Pokémon Go

Gelukkig blijft Niantic ook investeren in Pokémon Go. Dat beweerde de ontwikkelaar onlangs in een statement. Eerst zien, dan geloven. Maar de eerste tekenen duiken nu toch echt al op. Sinds vorig jaar smeken diehard fans om nieuwe Pokémon. Wanneer je Pokédex gevuld is, heb je immers niet zoveel meer te doen.

Met Halloween kwam de gedeeltelijke verlossing: Niantic Introduceerde een handjevol nieuwe Pokémon. Het ging om exemplaren uit de derde generatie. Men hoopte toen al dat de rest van de derde generatie kleurrijke beestjes snel zal volgen.

Derde generatie Pokémon gespot

Pokémon Go derde generatie

Dat vermoeden wordt ondersteund door een advertentie in de App Store. Gebruikers kwamen op hun iPhone banners tegen voor Pokémon Go. Dat is hartstikke normaal, want Niantic probeert nog steeds nieuwe spelers binnen te harken. Maar dit keer viel de inhoud op: de drie starters-Pokémon van de derde generatie! Exemplaren die op het moment van schrijven dus nog niet te vangen zijn.

Mudkip Pokémon Go

Waar kennen we dit van? Precies, hetzelfde gebeurde met de Halloween-Pokémon. Na het afgelopen jaar willen we niet te vroeg juichen, maar het lijkt er toch echt op dat we binnenkort nieuwe Pokémon gaan verwelkomen. Krijgen we opnieuw een handjevol, of worden het alle 135? We gaan het binnenkort ontdekken. Check ondertussen de eerste beelden van de opvolger van het verslavende spelletje.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters