Eindelijk: App Store toont nieuwe Pokémon voor Pokémon Go 🎉

Pokémon Go blijft een verslavend spelletje, maar spelers moeten wel een hoop geduld hebben. Niantic blijft nieuws droppen rondom nieuwe games, maar Pokémon Go wacht nog steeds op grote features die vorig jaar al zijn beloofd! Ondertussen hebben we het over Ingress Prime en Harry Potter: Wizards Unite. Dat zijn de volgende twee mobiele games van Niantics. Beide spelletjes borduren voort op het concept van de monsterhit.

Pokémon Go

Gelukkig blijft Niantic ook investeren in Pokémon Go. Dat beweerde de ontwikkelaar onlangs in een statement. Eerst zien, dan geloven. Maar de eerste tekenen duiken nu toch echt al op. Sinds vorig jaar smeken diehard fans om nieuwe Pokémon. Wanneer je Pokédex gevuld is, heb je immers niet zoveel meer te doen.

Met Halloween kwam de gedeeltelijke verlossing: Niantic Introduceerde een handjevol nieuwe Pokémon. Het ging om exemplaren uit de derde generatie. Men hoopte toen al dat de rest van de derde generatie kleurrijke beestjes snel zal volgen.

Derde generatie Pokémon gespot

Pokémon Go derde generatie

Dat vermoeden wordt ondersteund door een advertentie in de App Store. Gebruikers kwamen op hun iPhone banners tegen voor Pokémon Go. Dat is hartstikke normaal, want Niantic probeert nog steeds nieuwe spelers binnen te harken. Maar dit keer viel de inhoud op: de drie starters-Pokémon van de derde generatie! Exemplaren die op het moment van schrijven dus nog niet te vangen zijn.

Mudkip Pokémon Go

Waar kennen we dit van? Precies, hetzelfde gebeurde met de Halloween-Pokémon. Na het afgelopen jaar willen we niet te vroeg juichen, maar het lijkt er toch echt op dat we binnenkort nieuwe Pokémon gaan verwelkomen. Krijgen we opnieuw een handjevol, of worden het alle 135? We gaan het binnenkort ontdekken. Check ondertussen de eerste beelden van de opvolger van het verslavende spelletje.

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters