Niantic voegt gewilde Pokémon toe aan Pokémon Go

Niantic Labs is de laatste tijd veel bezig met het uitbreiden van Pokémon Go. Uit de broncode blijkt dat de Pokémon van de tweede generatie klaarstaan. Maar voordat de ontwikkelaar deze toevoegt, heeft zij nog een Pokémon van de eerste generatie in het spel verwerkt. Het lijkt namelijk vanaf vandaag mogelijk om Ditto te vangen.

Ditto Deze roze blob kan van gedaante veranderen en is daarom niet zo makkelijk te vangen als de andere Pokémon. Ook in het wild neemt hij namelijk de vorm van een andere Pokémon aan. Ditto kom je dus bijvoorbeeld tegen als een Pidgey of Caterpie. Als je deze eenmaal gevangen hebt, verandert de Pokémon terug naar zijn originele vorm.

In eerste instantie niet als vangbare Pokémon

Ditto zat in eerste instantie niet als vangbare Pokémon in Pokémon Go. Spelers van de subreddit The Silph Road melden nu echter dat zij de Pokémon hebben verkregen na het vangen van een Magikarp, Metapod, Paras, Pidgey, Rattata, Spearow, Venonat en Zubat. Deze spelers melden bovendien dat zij hiervoor geen update hebben geïnstalleerd.

Zo vang je Ditto

Het verstandigste lijkt dan ook om veel minder zeldzame Pokémon te vangen als je Ditto wilt bemachtigen. Als je een vermomde Ditto hebt gevangen, verschijnt de tekst ‘Oh?’ in plaats van het gebruikelijke ‘Gotcha!’ Hierna verandert de Pokémon de transformerende roze blob.

Bron: Reddit via iCulture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters