Pokémon Go brengt dit jaar drie nieuwe updates uit

Volgens de CEO van Niantic Labs, John Hanke, zal het populaire spel, Pokémon Go, drie nieuwe updates uitbrengen dit jaar. Tijdens het MWC maakte de Pokémon Go ontwikkelaar een aantal nieuwe dingen bekend over het spel.

Pokémon Go sinds de lancering

Pokémon GoEr is tijdens het MWC bekendgemaakt dat er sinds de lancering van het spel in totaal 88 miljard monsters zijn gevangen. Alle gebruikers bij elkaar zouden in totaal miljard 5,4 mijl hebben gelopen tijdens het zoeken van de Pokémon, dat is omgerekend ongeveer 8,7 miljard kilometer. Hanke heeft ook bekendgemaakt dat het spel in totaal 650 miljoen keer is gedownload.

De nieuwe updates

John Hanke heeft de Pokémon Go-fans alvast wat over de plannen van dit jaar verteld. Het spel heeft niet zo lang geleden de nieuwe update ‘Generatie 2’ gekregen. In de nieuwe update zijn er 80 monsters aan de app toegevoegd. Door de update zijn veel gebruikers weer begonnen met spelen.

Niantic Labs is van plan om de app de komende tijd nog meer uit te breiden. Het spel krijgt dit jaar als het goed is drie keer updates. Er zijn verder geen details gegeven over de updates zelf.

Niantic Labs

Hanke maakte ook bekend dat er aan een nieuwe versie van het Augmented Reality-spel Ingress gewerkt wordt. “Wij zullen een nieuwe versie van het originele spel, Ingress, lanceren. Dat zal dit jaar gebeuren. Wij zijn ook bezig met andere projecten waar ik het nog niet over mag hebben”, aldus Hanke.

Het spel Ingress gaat over een onbekende energie die de wereld is binnengedrongen. Door de energie is er een oorlog ontstaan tussen twee partijen. Je moet een van de twee kanten kiezen en de strijd aangaan. Ingress verandert de echte wereld in een virtueel landschap. Net zoals Pokémon Go kan je door middel van Google Maps en GPS door de wereld lopen.

Ingress is in totaal 200 miljoen keer gedownload. Dat is een stuk minder dan Pokémon Go. De gebruikers hebben in totaal 214 miljoen mijl gelopen dat is omgerekend ongeveer 344 miljoen kilometer.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters