Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start!

Deze week komt er een speciaal equinox event naar Pokémon Go. Je kunt op een rits aan bonussen rekenen, evenals speciale Eggs!

Pokémon Go Equinox Event

Bij gratis spelletjes als Pokémon Go is het belangrijk om spelers terug te laten komen. In het geval van Niantic’s mobiele spelletje om ze allerlei items te laten kopen, in andere gevallen om zo vaak mogelijk je advertenties te serveren. Na meer dan een jaar is er nog relatief weinig veranderd aan Pokémon Go.

Pokémon Go event equinox

Veel beloofde spelmodi zijn nog steeds niet gearriveerd. Ondertussen houdt Niantic ons zout met allerlei events. Voor fervente spelers zijn het welkome bonussen, maar het zal de inmiddels afgehaakte trainers niet teruglokken. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Ter ere van de equinox worden we deze week weer getrakteerd op een nieuw in-game event.

De equinox is het moment dat de zon loodrecht boven de evenaar staat. Dat gebeurt vier keer per jaar, in september op de 22e, om 20:02. Dan weet je dat ook weer! Het Pokémon Go equinox event loopt van 22 september tot 2 oktober. Spelers ontvangen dubbel zoveel Stardust voor het vangen van Pokémon, en het uit laten komen van Eggs.

Speciale Eggs

Daarnaast kun je tijdens het event ook speciale 2km Eggs verzamelen. Daarin zitten speciale Pokémon zoals Chansey, Mareep en Larvitar. De speciale Eggs duiken op in Gyms en Pokéstops. Daar houdt het niet mee op. Elke nieuwe Pokémon die je toevoegt aan je Pokédex, levert je maar liefst drie keer zoveel XP op.

Ben je toch een big spender? in de in-game shop kun je speciale boxes aanschaffen, met daarin onder andere Super Incubators. Die zorgen ervoor dat je Eggs anderhalf keer zo snel uitkomen. Mooie bonus toch? Ondertussen wachten we geduldig het evenement af dat volgende maand naar Nederland komt. Daar kun je Pokémon vangen die je normaal niet in ons landje tegenkomt. Niantic heeft overigens de eerste details rondom de opvolger van Pokémon Go al onthuld.

Bron: Niantic

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters