Dit gaat er nu veranderen in Pokémon Go

Eerder dit jaar werden de zogenaamde EX Raid Battles in Pokémon Go geïntroduceerd. Om mee te doen aan deze exclusieve Raids hebben spelers eerst een uitnodiging nodig en veel spelers waren het vanaf het begin al niet eens met de voorwaarden voor het ontvangen van de uitnodigingen. Niantic heeft deze feedback niet in de wind geslagen en komt nu met een aantal veranderingen met betrekking tot de EX Raids.

Uitnodiging op basis van prestaties

Vanaf nu zullen trainers met een Gym Badge van een hoog niveau eerder worden uitgenodigd voor de EX Raid battles en ook spelers die al aan een groot aantal Raids hebben meegedaan.  Eerder kwam je alleen in aanmerking wanneer je in de buurt van de EX Raid al bezig was geweest met een normale Raid. Daarnaast zullen de EX Raids het meest plaatsvinden bij Gyms in parken en op gesponsorde locaties en zal met het kiezen van de starttijden rekening worden gehouden met populaire tijden van de normale Raids bij de desbetreffende Gyms.

Pokémon Go EX Raid Battles

Troostprijs bij annulering EX Raid Battles

Wanneer een exclusieve Raid Battle wordt geannuleerd, zullen spelers tegenwoordig in het spel hier een notificatie over krijgen. Als troost voor de geannuleerde raid krijg je naast de notificatie ook Premium Raid Passes en Stardust. Mocht de Raid doorgaan, krijg je gouden Razz Berries bij het voltooien van de Battle. Je krijgt sowieso Stardust, of je de Riad nu wel of niet met succes afsluit.

Magikarp keert triomfantelijk terug

Verder zullen trainers minder vaak Potions en Revives ontvangen voor het voltooien van een EX Battle, maar zou de kwaliteit van de Potions verbeterd worden. Aan de andere kant heb je weer meer kans op het ontvangen van Fast en Charged Technical Machines bij het afronden van een Tier 3 Raid Battle of hoger. En als laatste zal Magikarp een triomfantelijke terugkeer maken naar de Tier 1 Raid Battles.

Update moet positive impact hebben op spelers

Niantic hoopt met de veranderingen een positieve impact te maken op trainers over de hele wereld. Het bedrijf wil spelers het gevoel geven dat ze mooie beloningen aan de Raid Battles overhouden, zelfs als de baas van de Raid ervandoor gaat. Door het aanbieden van Stardust kunnen trainers doorgaan met het boosten van hun Pokémon om nog krachtigere Raid bazen aan te pakken. Voor de nieuwe features hoef je geen update te installeren, maar je gameplay zal wel aangepast worden.

Via: Pokémon Go

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters