Dit gaat er nu veranderen in Pokémon Go

Eerder dit jaar werden de zogenaamde EX Raid Battles in Pokémon Go geïntroduceerd. Om mee te doen aan deze exclusieve Raids hebben spelers eerst een uitnodiging nodig en veel spelers waren het vanaf het begin al niet eens met de voorwaarden voor het ontvangen van de uitnodigingen. Niantic heeft deze feedback niet in de wind geslagen en komt nu met een aantal veranderingen met betrekking tot de EX Raids.

Uitnodiging op basis van prestaties

Vanaf nu zullen trainers met een Gym Badge van een hoog niveau eerder worden uitgenodigd voor de EX Raid battles en ook spelers die al aan een groot aantal Raids hebben meegedaan.  Eerder kwam je alleen in aanmerking wanneer je in de buurt van de EX Raid al bezig was geweest met een normale Raid. Daarnaast zullen de EX Raids het meest plaatsvinden bij Gyms in parken en op gesponsorde locaties en zal met het kiezen van de starttijden rekening worden gehouden met populaire tijden van de normale Raids bij de desbetreffende Gyms.

Pokémon Go EX Raid Battles

Troostprijs bij annulering EX Raid Battles

Wanneer een exclusieve Raid Battle wordt geannuleerd, zullen spelers tegenwoordig in het spel hier een notificatie over krijgen. Als troost voor de geannuleerde raid krijg je naast de notificatie ook Premium Raid Passes en Stardust. Mocht de Raid doorgaan, krijg je gouden Razz Berries bij het voltooien van de Battle. Je krijgt sowieso Stardust, of je de Riad nu wel of niet met succes afsluit.

Magikarp keert triomfantelijk terug

Verder zullen trainers minder vaak Potions en Revives ontvangen voor het voltooien van een EX Battle, maar zou de kwaliteit van de Potions verbeterd worden. Aan de andere kant heb je weer meer kans op het ontvangen van Fast en Charged Technical Machines bij het afronden van een Tier 3 Raid Battle of hoger. En als laatste zal Magikarp een triomfantelijke terugkeer maken naar de Tier 1 Raid Battles.

Update moet positive impact hebben op spelers

Niantic hoopt met de veranderingen een positieve impact te maken op trainers over de hele wereld. Het bedrijf wil spelers het gevoel geven dat ze mooie beloningen aan de Raid Battles overhouden, zelfs als de baas van de Raid ervandoor gaat. Door het aanbieden van Stardust kunnen trainers doorgaan met het boosten van hun Pokémon om nog krachtigere Raid bazen aan te pakken. Voor de nieuwe features hoef je geen update te installeren, maar je gameplay zal wel aangepast worden.

Via: Pokémon Go

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters