Groot Pokémon Go event komt naar Nederland: vang speciale Pokémon in de Safari Zone

Binnenkort komt er een groots Pokémon event naar Nederland. Spelers kunnen Pokémon vangen die je normaal nooit in Nederland tegenkomt. Ook is er een kans dat Mewtwo op gaat duiken!

Pokémon Go Fest gaat van start!

Niantic Labs heeft het zelf ook toegegeven: Pokémon Go heeft veel meer updates nodig. Vorig jaar werden er allerlei functies beloofd, zoals het vechten tegen vrienden en het ruilen van Pokémon. Nu, een jaar na de lancering van het augmented reality spelletje, zijn we nog steeds aan het wachten.

Pokémon Go Fest

Pokémon Go is nog altijd populair, maar een grote groep spelers is daardoor afgehaakt. Kan de ontwikkelaar ze overtuigen om het mobiele spelletje weer te installeren? Onlangs werd er al bekend gemaakt dat er binnenkort verschillende evenementen zullen plaatsvinden. Nu weten we eindelijk wat die evenementen in gaan houden.

 

Op 22 juli gaat het eerste officiele Pokémon Go Fest van start. Het evenement vindt plaats in Grant Park, Chicago. Trainers in Chicago krijgen de opdracht om zoveel mogelijk Pokémon van een bepaald soort te vangen. Dat kan dus bijvoorbeeld zowel Fire als Water zijn.

Dan worden er bonussen ontgrendeld waar wereldwijd alle spelers van profiteren. Hoe meer Pokémon we vervolgens wereldwijd vangen, hoe langer die bonussen geactiveerd blijven. Niantic Labs heeft zelfs een geheim doel gesteld. Als er een bepaald aantal Pokémon wordt gevangen, dan zal er een mysterieus evenement plaatsvinden. Men verwacht dat Mewtwo dan eindelijk op zal gaan duiken.Pokémon Go Safari Zone

Safari Zone komt naar Nederland

Eindelijk een legendarische Pokémon! Bovendien is er nog een mooie verrassing: er komt ook een speciaal Pokémon Go evenement naar Nederland! Op 12 augustus kun je de trein pakken naar Stadshart Amstelveen voor de Pokémon Go Safari Zone. Daar zullen dan namelijk Pokémon te vangen zijn, die je normaal nooit in Nederland tegenkomt. Ook zullen daar speciale raid bosses opduiken.

Pokémon Go Safari Zone

Oftewel, zet 22 juli en 12 augustus in je agenda. Vooral het evenement in Amstelveen is dus interessant voor de echte verzamelaars. Ga jij strijden om je Pokédex eindelijk compleet te krijgen? Check hier dan onze dertig onmisbare Pokémon Go tips.

Bron: Niantic

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters