Groot Pokémon Go event komt naar Nederland: vang speciale Pokémon in de Safari Zone

Binnenkort komt er een groots Pokémon event naar Nederland. Spelers kunnen Pokémon vangen die je normaal nooit in Nederland tegenkomt. Ook is er een kans dat Mewtwo op gaat duiken!

Pokémon Go Fest gaat van start!

Niantic Labs heeft het zelf ook toegegeven: Pokémon Go heeft veel meer updates nodig. Vorig jaar werden er allerlei functies beloofd, zoals het vechten tegen vrienden en het ruilen van Pokémon. Nu, een jaar na de lancering van het augmented reality spelletje, zijn we nog steeds aan het wachten.

Pokémon Go Fest

Pokémon Go is nog altijd populair, maar een grote groep spelers is daardoor afgehaakt. Kan de ontwikkelaar ze overtuigen om het mobiele spelletje weer te installeren? Onlangs werd er al bekend gemaakt dat er binnenkort verschillende evenementen zullen plaatsvinden. Nu weten we eindelijk wat die evenementen in gaan houden.

 

Op 22 juli gaat het eerste officiele Pokémon Go Fest van start. Het evenement vindt plaats in Grant Park, Chicago. Trainers in Chicago krijgen de opdracht om zoveel mogelijk Pokémon van een bepaald soort te vangen. Dat kan dus bijvoorbeeld zowel Fire als Water zijn.

Dan worden er bonussen ontgrendeld waar wereldwijd alle spelers van profiteren. Hoe meer Pokémon we vervolgens wereldwijd vangen, hoe langer die bonussen geactiveerd blijven. Niantic Labs heeft zelfs een geheim doel gesteld. Als er een bepaald aantal Pokémon wordt gevangen, dan zal er een mysterieus evenement plaatsvinden. Men verwacht dat Mewtwo dan eindelijk op zal gaan duiken.Pokémon Go Safari Zone

Safari Zone komt naar Nederland

Eindelijk een legendarische Pokémon! Bovendien is er nog een mooie verrassing: er komt ook een speciaal Pokémon Go evenement naar Nederland! Op 12 augustus kun je de trein pakken naar Stadshart Amstelveen voor de Pokémon Go Safari Zone. Daar zullen dan namelijk Pokémon te vangen zijn, die je normaal nooit in Nederland tegenkomt. Ook zullen daar speciale raid bosses opduiken.

Pokémon Go Safari Zone

Oftewel, zet 22 juli en 12 augustus in je agenda. Vooral het evenement in Amstelveen is dus interessant voor de echte verzamelaars. Ga jij strijden om je Pokédex eindelijk compleet te krijgen? Check hier dan onze dertig onmisbare Pokémon Go tips.

Bron: Niantic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. robinp39 -

  moeten in meerdere woonplaatsen zoiets georganiseerd worden en niet in een paar woonplaatsen zoals in oberhousen duitsland zoveel pokestops en gyms in elke stad of dorp om en om komen bijv een week in een paar plaatsen en dorpen in limburg dan in brabant en zo door

 2. Wendy -

  Waar is het precies? Gezien het feit dat ik van ver moet komen en er dus niet voor niks wil zijn.. Er staat ook dat je met de trein naar Amstelveen moet.. Maar er is geen treinstation in Amstelveen? En hoe laat tot hoe laat is het?

 3. Sjors Pals -

  Laat Amstelveen nu geen station hebben 😉
  Overigens de grootste gemeente van Nederland zonder station. Het handigst is naar Amsterdad Zuid WTC, en daar de sneltram naar Amstelveen.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters