Pokémon Go Halloween-event bevestigd: nieuwe Pokémon vangen

Niantic Labs is begonnen met het teasen van een flinke Halloween-update voor Pokémon G0. Het lijkt er zelfs sterk op dat we eindelijk nieuwe Pokémon kunnen gaan vangen!

Pokémon Go: tijd voor een flinke Halloween-update

We wachten nog steeds op de features die de makers van Pokémon Go een jaar geleden beloofden. Ondertussen werkt Niantic alweer aan de opvolger van de razend populaire game. Een beetje zuur, maar gelukkig worden we zoet gehouden met in-game events. Dit keer: Halloween!

Vorig jaar kregen spelers rondom Halloween allerlei extraatjes. Trainers konden op extra candies rekenen, en griezelige Pokémon zoals Gastly en Zubat kwamen vaker voorbij. Niet bijzonder opwindend misschien, maar het werkt wel: in Amerika klom Pokémon Go weer naar nummer 1 in de App Store.

Pokémon Go Halloween

Dit jaar zal er meer nodig zijn om afgehaakte spelers terug te laten komen. Het aantal actieve trainers is flink gedaald in de afgelopen maanden. De augmented reality game is nog steeds een groot succes, maar op een gegeven moment heb je simpelweg alles wel gezien.

Het lijkt erop dat Niantic dat ook drommels goed doorheeft. Middels een officiële blog-post wordt de hype nog eens flink opgevoerd: “Het Halloween-seizoen is een speciale tijd in Pokémon Go. Er komen later deze een hoop toffe dingen naar de game. We kunnen niet wachten om het uit te brengen en te ontdekken hoe het is om met nieuwe Pokémon onze Pokédex te vullen.”

Pokemon Go

Eindelijk nieuwe Pokémon?

Wauw. Betekent dit echt dat we eindelijk nieuwe Pokémon gaan krijgen? De langverwachte derde generatie? Laten we het hopen, want het is iets waar al lang aan gewerkt wordt. Aan de andere kant zou het ook een ongelukkige zinsopbouw kunnen zijn. Iemand die nog niet alle huidige exemplaren heeft gevangen, kan immers rondom Halloween specifieke Pokémon vaker tegenkomen. Voor die trainer zijn ze dan nieuw…

Pokémon Go Halloween

Maar goed, Niantic zal zich bewust zijn van de verwachtingen die nu ontstaan. Voorlopig gaan we maar nergens van uit. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat de ontwikkelaar per ongeluk miljoenen spelers teleurstelt. Goede bedoelingen zijn fijn, maar tot die nieuwe content er komt nemen we elk nieuwtje en gerucht met een korrel zout.

Via: Pokemon

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters