Pokémon Go Holiday Event: nieuwe Pokémon, cadeautjes en meer!

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat er een AR+ modus naar Pokémon Go komt, op iOS. De nieuwe modus maakt gebruik van ARKit. Het resultaat? Pokémon worden nog accurater in de echte wereld geplaatst. Het gevoel van “Ze staan echt voor me!” wordt er dus een stuk sterker op.

Holiday-event Pokémon Go

Android-gebruikers moeten nog even geduld hebben. Althans, dat verwachten we, want Google heeft zijn eigen equivalent van ARKit. Een upgrade lijkt dan ook onvermijdelijk. Ach, in de tussentijd hoef je ook als eigenaar van een Android smartphone niet te treuren. Er is namelijk geweldig nieuws!

Vanmiddag is er een speciaal event voor de feestdagen van start gegaan. Spelers krijgen een tweede kans om Pikachu met een kerstmuts te vangen. Onlangs werden vijftig nieuwe Pokémon geïntroduceerd, na maandenlang gesmeek van fans.

Pokémon Go

Nieuwe Pokémon en andere extraatjes

Heb je ze al gevangen? Nu komen er nog meer exemplaren uit de derde generatie bij. We blijven geheel in de wintersferen, want er komen nieuwe Ice en Water Pokémon bij. Allemaal afkomstig uit de fictionele Hoenn-regio.

Daar houdt het feest niet mee op. De eerste Pokéstop Photo Disc die je tussen 22 december en 25 december elke dag spint, zal je gegarandeerd een single-use egg incubator opleveren. Oftewel, je kunt tot wel vier gratis incubators scoren.

Ben je een fervent gebruiker van micro-transacties? Haast je dan snel naar de in-game shop, want daar krijg je fikse kortingen op items. Daarnaast zijn er ook speciale boxes verkrijgbaar, met bonus-items erin. Eindelijk is het tijd om je Pokécoins te besteden!

Naast de bevestigde toevoegingen zijn er waarschijnlijk ook nog een aantal verrassingen, dus houd Pokémon Go de komende dagen goed in de gaten! Hier kun je meer over de game lezen, inclusief tips, tricks en cheats. Lees hier meer over deze update.

 

 

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters