Pokémon Go Holiday Event: nieuwe Pokémon, cadeautjes en meer!

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat er een AR+ modus naar Pokémon Go komt, op iOS. De nieuwe modus maakt gebruik van ARKit. Het resultaat? Pokémon worden nog accurater in de echte wereld geplaatst. Het gevoel van “Ze staan echt voor me!” wordt er dus een stuk sterker op.

Holiday-event Pokémon Go

Android-gebruikers moeten nog even geduld hebben. Althans, dat verwachten we, want Google heeft zijn eigen equivalent van ARKit. Een upgrade lijkt dan ook onvermijdelijk. Ach, in de tussentijd hoef je ook als eigenaar van een Android smartphone niet te treuren. Er is namelijk geweldig nieuws!

Vanmiddag is er een speciaal event voor de feestdagen van start gegaan. Spelers krijgen een tweede kans om Pikachu met een kerstmuts te vangen. Onlangs werden vijftig nieuwe Pokémon geïntroduceerd, na maandenlang gesmeek van fans.

Pokémon Go

Nieuwe Pokémon en andere extraatjes

Heb je ze al gevangen? Nu komen er nog meer exemplaren uit de derde generatie bij. We blijven geheel in de wintersferen, want er komen nieuwe Ice en Water Pokémon bij. Allemaal afkomstig uit de fictionele Hoenn-regio.

Daar houdt het feest niet mee op. De eerste Pokéstop Photo Disc die je tussen 22 december en 25 december elke dag spint, zal je gegarandeerd een single-use egg incubator opleveren. Oftewel, je kunt tot wel vier gratis incubators scoren.

Ben je een fervent gebruiker van micro-transacties? Haast je dan snel naar de in-game shop, want daar krijg je fikse kortingen op items. Daarnaast zijn er ook speciale boxes verkrijgbaar, met bonus-items erin. Eindelijk is het tijd om je Pokécoins te besteden!

Naast de bevestigde toevoegingen zijn er waarschijnlijk ook nog een aantal verrassingen, dus houd Pokémon Go de komende dagen goed in de gaten! Hier kun je meer over de game lezen, inclusief tips, tricks en cheats. Lees hier meer over deze update.

 

 

 

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters