‘Pokémon Go krijgt grote zomer update met Legendary Pokémon’

De nieuwe Pokémon Go update zit er al een tijdje aan te komen. Helaas is het nog onzeker wanneer de update precies beschikbaar zal zijn. Via Matthieu de Fayet, vice president Strategic Partnerships van Niantic, is nu onofficieel wel wat informatie vrijgekomen over drie grote nieuwe features. Ook liet Fayet los dat deze features in de zomer toegevoegd zullen worden aan het spel.

Meer belang Pokémon Go team, Legendary Pokémon en onderlinge battles

Fayet deed de mededeling over de aankomende update in een interview met het Braziliaanse Globo. Tijdens het interview liet de interviewer vallen dat sinds de lancering vorig jaar de interesse en betrokkenheid van de spelers een behoorlijke duikvlucht heeft genomen. De vraag werd gesteld hoe Niantic van plan was de interesse in het spel te behouden. Hierop antwoordde Fayet dat we in de zomer Legendary Pokémon kunnen verwachten samen met de mogelijkheid te strijden tegen andere spelers. Ook zou er meer hangen aan welk Pokémon Go team je hebt gekozen.

Pokémon Go

Interactie onder spelers creëert meer betrokkenheid

Fayet geeft verder aan dat het bedrijf een waardevolle les heeft geleerd van het augmented reality spel Ingress. Wanneer je manieren creëert voor spelers om sociaal met elkaar actief te zijn blijft het spel interessant. Deze strategie wil Niantic in de zomer doorzetten bij Pokémon Go. Als we de woorden van Fayet mogen geloven zullen er veel meer mogelijkheden zijn om te interacteren met andere spelers. Theoretisch gezien zou dit het spel zeker een boost moeten geven. Daarnaast zullen we voor het eerst de zeer zeldzame en vaak krachtige Legendary Pokémon in het spel tegenkomen.

Niantic volleybal

Geen officiële informatie Niantic

Zoals gezegd zijn deze uitspraken onofficieel. Niantic zelf heeft zich officieel nog niet uitgelaten over wat we van de aankomende update kunnen verwacht. Maar het zou wel heel vreemd zijn als er helemaal geen waarheid zit in de woorden van Fayet.

Als je voorlopig nog geen zin hebt om weer actief te zijn met Pokémon Go totdat de update er is, heeft Niantic een nieuwe Pokémon app voor je om je bezig te houden.  In Pokémon: MagiKarp Jump train je je Magikarp via mini-games om zo sterk mogelijk te worden.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters