‘Pokémon Go krijgt nieuwe Pokémon met Halloween update’

Het lijkt erop dat Niantic Labs zeer binnenkort een Halloween update naar Pokémon Go uit zal rollen die nieuwe Pokémon met zich mee zal brengen.

Pokémon Go

Niantic Lab’s Pokémon Go was en is nog steeds een ontzettend groot succes, ondanks het feit dat een groot deel van de spelers ondertussen al gestopt is. Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat de app in de eerste negentig dagen maar liefst $600 miljoen opbracht. In diezelfde periode besteden Android-gebruikers gezamenlijk 45% van hun gaming tijd aan het spelletje. Dat is meer dan de rest van de top vijftien meest gespeelde Android games bij elkaar opgeteld.

Halloween update

Het augmented reality spelletje heeft nog steeds een grote groep trouwe spelers. Niantic Labs werkt aan grote updates met nieuwe functies voor Pokémon Go, zo onthulde de CEO van het bedrijf in de afgelopen weken. Fans smeken al sinds de lancering om de mogelijkheid om tegen andere trainers te vechten. Het is een essentieel onderdeel van de handheld-games, maar in Pokémon Go blijven de gevechten beperkt tot gyms. Op zulke drastische aanpassingen zullen we nog wat langer moeten wachten, maar het lijkt erop dat je de komende dagen wel al aan de slag kan met een Halloween update.

Nieuwe Pokémon

Het lijkt er namelijk op dat Niantic Labs is begonnen met het stilletjes uitrollen van een Halloween update naar Android en iOS. De ontwikkelaar sprak eerder al over tijdelijke evenementen die geïntroduceerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan speciale Pokémon of items, die je alleen tijdens die dagen kunt vangen. Het Halloween evenement begint naar verluidt op 31 oktober en duurt een paar dagen. Naast een aantal geruchten kunnen we enkel afgaan op een cryptisch bericht dat Niantic Labs onlangs op Facebook plaatste: “Nu Halloween voor de deur staat verwachten we dat trainers meer Pokémon in de echte wereld tegen zullen komen! De AR camera is een geweldige manier om deze gebeurtenissen te delen met je vrienden!” De kans is dus groot dat er nieuwe Pokémon gedebuteerd worden tijdens Halloween, dus houdt Pokémon Go in de gaten!

Bron: Niantic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Maikel -

    het enige wat ik kan zeggen is dat ze er druk mee bezig zijn updates uitbrengen vergt veel tijd alles moet wel goed samen gaan met het spelletje wacht het rustig af de updates rollen vanzelf binnen

  2. doet er nie toe -

    dat ze de nieuwe sightings maar aan passen en dat ze het ruilen er maar in gooien en de 2de generatie pokemon iedereen is niantic al beu!

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters