‘Pokémon Go krijgt nieuwe Pokémon met Halloween update’

Het lijkt erop dat Niantic Labs zeer binnenkort een Halloween update naar Pokémon Go uit zal rollen die nieuwe Pokémon met zich mee zal brengen.

Pokémon Go

Niantic Lab’s Pokémon Go was en is nog steeds een ontzettend groot succes, ondanks het feit dat een groot deel van de spelers ondertussen al gestopt is. Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat de app in de eerste negentig dagen maar liefst $600 miljoen opbracht. In diezelfde periode besteden Android-gebruikers gezamenlijk 45% van hun gaming tijd aan het spelletje. Dat is meer dan de rest van de top vijftien meest gespeelde Android games bij elkaar opgeteld.

Halloween update

Het augmented reality spelletje heeft nog steeds een grote groep trouwe spelers. Niantic Labs werkt aan grote updates met nieuwe functies voor Pokémon Go, zo onthulde de CEO van het bedrijf in de afgelopen weken. Fans smeken al sinds de lancering om de mogelijkheid om tegen andere trainers te vechten. Het is een essentieel onderdeel van de handheld-games, maar in Pokémon Go blijven de gevechten beperkt tot gyms. Op zulke drastische aanpassingen zullen we nog wat langer moeten wachten, maar het lijkt erop dat je de komende dagen wel al aan de slag kan met een Halloween update.

Nieuwe Pokémon

Het lijkt er namelijk op dat Niantic Labs is begonnen met het stilletjes uitrollen van een Halloween update naar Android en iOS. De ontwikkelaar sprak eerder al over tijdelijke evenementen die geïntroduceerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan speciale Pokémon of items, die je alleen tijdens die dagen kunt vangen. Het Halloween evenement begint naar verluidt op 31 oktober en duurt een paar dagen. Naast een aantal geruchten kunnen we enkel afgaan op een cryptisch bericht dat Niantic Labs onlangs op Facebook plaatste: “Nu Halloween voor de deur staat verwachten we dat trainers meer Pokémon in de echte wereld tegen zullen komen! De AR camera is een geweldige manier om deze gebeurtenissen te delen met je vrienden!” De kans is dus groot dat er nieuwe Pokémon gedebuteerd worden tijdens Halloween, dus houdt Pokémon Go in de gaten!

Bron: Niantic

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters